AK Parti Isparta İl Başkanlığı toplantı salonunda, Osman Zabun başkanlığında geçtiğimiz akşam ikinci toplantısını gerçekleştiren yeni yönetimde, yürütmede görevli 14 İl Başkan Yardımcısı belirlendi.


Tanıtım ve Medyadan Sorumlu çiçeği burnunda İl Başkan Yardımcısı Okay Karaman, göreve gelir gelmez yapılan toplantı ile ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.


AK Parti Isparta Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Okay Karaman yaptığı açıklamada, “Kurulduğu günden bugüne Türk milletinin umudu, adalet ve kalkınmanın savunucusu, bu yolda ülkemize ve milletimize çağ atlatan partimiz, Isparta ’da 6.olağan kongre sürecini başarıyla tamamlamıştır. AK Parti Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve partimizin bütün organlarıyla birlikte gerçekleştirilen istişare ve demokrasi süreci sonrasında ilçelerimizde kongrelerimiz ve kongre sonrasında görevlendirmelerimiz yapılmış, en son 31 Aralık 2017 günü Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ’ın katılımlarıyla il kongremiz gerçekleştirilmiştir. Sayın başkanımız Osman Zabun kongremiz sonucunda il başkanlığı görevine yeniden getirilmiştir. Liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın uyarıları ve talimatları doğrultusunda, teşkilatlarımızda yenilenme ve değişim gerçekleştirilmiştir. Bugün AK Parti Teşkilatları hedeflerine ve ideallerine odaklanmış, halkımızın desteğini alarak daha büyük daha güçlü bir Türkiye yolunda üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak bize verilen bu kutsal göreve layık olabilmek için hep birlikte elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.


2019 ’da ‘AK Belediye ’ hedefi


AK Parti teşkilatlarının, Isparta ’nın her türlü sorunun çözümü noktasında, kentin gelişimi, büyümesi ile ilgili gereken bilgi, birikim ve tecrübeye sahip olduğuna dikkat çeken AK Parti İl Başkan Yardımcısı Okay Karaman, “AK Parti ’nin örnek şehircilik projeleri, insan odaklı hizmet anlayışı ile ilk hedefimiz 2019 yerel seçimleridir. Isparta, özlediği ve istediği belediyecilik hizmetine AK Parti ile inşallah kavuşacaktır” diye konuştu.


AK Parti ’nin kurulduğu günden bu yana Isparta ’da, elde ettiği oy oranını gün geçtikçe artırdığına vurgu yapan Karaman, “Isparta, 2002 yılından bu yana her seçimde partimize olan desteğini daha da artırmış, en son gerçekleştirdiğimiz, Anayasa değişikliği oylamasında yüzde 56 ’lık oy oranı ile Türkiye ortalamasının üzerinde destek olmuştur. Bizleri bugüne kadar hiç yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. AK Parti teşkilatları olarak Kasım 2019 ’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinde oylarımızı daha da artırarak büyük başarılara ulaşmak istiyoruz. Bu hedef için yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalışacağız” şeklinde konuştu.


İşte, AK Parti ’nin Isparta ’daki yeni yürütme kurulu


Karaman, daha sonra geçtiğimiz akşam Osman Zabun Başkanlığında düzenlenen toplantı sonrası belirlenen yeni yürütme kurulu listesini şu şekilde paylaştı; “Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mustafa Tutar (İl Başkanvekili) - İl Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul - İl Seçim İşleri Başkanı Hamidullah Armağan - İl Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Emrem, İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Yücedağ - İl Mali ve İdari İşler Başkanı Serkan Keskin - İl Tanıtım ve Medya Başkanı Okay Karaman - İl Sosyal Politikalar Başkanı Huriye Kutlu - İl Ekonomi İşleri Başkanı Süleyman Şallı - İl Sekreteri Cem Karakaş - İl Arge Başkanı Abdullah Kankaya - İl İnsan Hakları Başkanı Mustafa Serhat Küçükcoşkun - İl Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Mustafa Cem Er - İl Dışilişkiler Başkanı Mehmet Yavuz”.