Eski Milletvekili Recep Özel, il merkezinde ev fiyatlarının ve kira bedellerinin çok fazla olduğunu belirterek "yakında Isparta'dan ters göç başlayacaktır. Bunun da ilk adresi Atabey olacaktır" dedi.

Sosyal konut HAMLESİ

Atabey Belediyesi'nin 384 dairelik TOKİ Projesi'ne 2 günde 640 başvuru oldu. AYES, kendi arsası üzerinde 150 daire inşa edecek. Atabey Belediye Başkanı Atasoy, 'Isparta merkezden çok sayıda taleple karşı karşıyayız' dedi.

    Atabey Belediyesi'nin TOKİ Başkanlığı işbirliği ile gerçekleştirdiği sosyal konut projesi büyük ilgi gördü. 384 dairelik 1.etap TOKİ konutları projesine 2 günde 640 başvuru yapıldı. Başvuların çoğunun Isparta merkezden gelmesi dikkat çekti. Atabey'de AYES şirketi de kendi arsası üzerinde 150 dairelik sosyal konut inşa edecek.

    Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, sosyal konut konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. TOKİ'nin başvurularının 2 günde 640'e ulaşmasının çok önemli bir işaret olduğunu belirten Atasoy, "3+1 daireler için herhangi bir şart aranmıyor. Herkes başvurabiliyor. 2 günde 640 başvuru olunca, 340'da durdurduk. Isparta merkezden çok sayıda başvuru var.

AYES şirketimiz de kendi arsası üzerinde birinci etapta 150 daire yapacak.

2.etap TOKİ için çalışmalarımız sürüyor. Arsa temini yapabilirsek TOKİ projelerimiz devam edecek" diye konuştu.