Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Barosu tarafından Senirce bölgesinde oluşturulan Av. Güngör Çakmakcı Hatıra Ormanının açılışına katıldı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Memleketine hizmet için çalışan Av. Güngör Çakmakcı’nın isminin böyle bir yere verilmiş olması mutluluk verici bir olay” dedi. 

Isparta’nın Senirce kasabasının karşısında bulunan alanda oluşturulan Isparta Barosu Av. Güngör Çakmakcı Hatıra Ormanı düzenlenen sade bir törenle açıldı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın da katıldığı törene Isparta Barosu Başkanı Av. Gökmen H. Gökmenoğlu ve avukatlar aileleriyle birlikte katıldı. 

Hatıra Ormanı açılışında konuşan Isparta Barosu Başkanı Av. Gökmen H. Gökmenoğlu, Isparta Barosunun Türkiye’nin en eski barolarından birisi olduğunu söyledi.

Gökmenoğlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı öncesinde, Isparta Barosu Av. Güngör Çakmakcı Hatıra Ormanı açılışını yapmaktan dolayı büyük onur duyuyoruz.

Meslektaşımız, üstadımız Av. Güngör Çakmakcı’ya da desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. 30 dönümlük bir alan üzerinde Orman İşletme Bölge Müdürlüğü ve avukatları meslektaşlarımın büyük katkı ve destekleriyle güzel bir ormanın öncesinde ağaç dikimini yaptık. Hem Isparta’mıza hem de baromuza hayırlı ve uğurlu olsun. Bizlerinde artık birer dikili ağacımız var” dedi. 

Hatıra Ormanına ismi verilen Av. Güngör Çakmakcı da, böyle bir alana isminin verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.   

Bugün güzel bir olaya şahit olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Isparta Baro Başkanı Gökmen beyi ve değerli meslektaşlarını böyle bir yere Av. Güngör Çakmakcı ismini vermelerinden dolayı tebrik ediyorum. Memleketine hizmet için çalışan bir kişinin isminin böyle bir yere verilmiş olması mutluluk verici bir olay. Bütün insanların bu örneği dikkate alacaklarını düşünüyorum. Böyle bir programa beni de davet ettiğiniz için başta baro başkanımıza ve hukukçularımıza teşekkür ediyorum. Bu ormanın doğallık açısından ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

Isparta Barosu tarafından Av. Güngör Çakmakcı adına oluşturulan ormana Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, Av. Çakmakcı ve avukatlar ile birlikte ağaç dikti. Programda ayrıca Av. Güngör Çakmakcı’ya hizmetlerinden dolayı plaket takdiminde bulunuldu.