Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Başdeğirmen’in mesajı şöyle: ““Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdecisi Allah'ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı af, merhamet ve mağfiret vesilesi olarak kabul edilen mübarek Berat Kandilini hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kandiller, insanları birbirlerine yaklaştıran, kaynaştıran, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı, dini duyguların yoğunlaştığı, ilahi rahmetin, bereketin dolup taştığı, merhamet ve hayır duygularının artarak, gönüllerin huzurla dolduğu önemli bir zaman dilimidir.

Böyle mübarek gün ve gecelerde toplumsal olarak sorumluluğumuzun da farkında olarak sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, Peygamber Efendimizin (S.A.V.) bizlere miras bıraktığı insani ve ahlaki değerleri hayatımıza yansıtmanın gayesi içerisinde olmalıyız.

Yüce Rabbimizin af ve mağfiret gecesi olan Berat Kandili, hayat yolculuğumuzun en bereketli duraklarından birisi, ellerin duaya, gönüllerin semaya açıldığı bir gecedir.

Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalar için af dileyeceğimiz bu önemli gecede tüm dualarımızın kabul olmasını temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi, Cenab-ı Hakk'ın dünya semasına rahmetiyle tecelli ettiği Berat gecemizin hemşehrilerime ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Ülkemiz ve milletimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, Cenabı Allah’ın bizleri Ramazan ayına sağlık, sıhhat ve mutluluk içerisinde ulaştırmasını niyaz ediyorum”.

Isparta'da Seçim Öncesi Altın Ve Döviz Yoğunluğu Isparta'da Seçim Öncesi Altın Ve Döviz Yoğunluğu

Haber Merkezi