İşte Başdeğirmen’in ilk mesajı:

“Tüm hemşerilerime saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Her şeyden önce tabi çok mutluyuz. Çok emek verdik. 110 gündür bu işin içerisindeyiz sürekli vatandaşlarımızı evlerinde iş yerlerinde ziyaret etti. Sokaklarda, toplanma yerlerinde birçok yerde yapmak istediklerimizi anlatarak bugünlere kadar geldik.

ISPARTA’YI BİR ADIM DAHA İLERİ GÖTÜRECEĞİZ

Amacımız Isparta’nın daha modern daha güzel şekilde biraz daha ileri gitmesi daha fazla atak yapabilmesi. Bizim Isparta’ya bir adım attırmamızın Türkiye bir adım atması demek anlamında birçok şeyler söyledik ve eksiklerimiz varsa bu eksikleri gidereceğimizi ve halkımızın refah seviyesinin yükseleceğini ve bu yüzden bu göreve talip olduğumuzu hep söyledik. Çok dua ettik yüce rabbime inşallah biz bunları yapabileceksek hayırlı işler yapabileceksek rabbim bize öyle nasip et diyerekten öyle dualar ettik.

sukru-basdegirmen-(3)-001.jpg

HALKIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Çok şükür bugün Allah nasip etti. Bugün bu görevi bizlere tevhit etti. Vatandaşlarımızın hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Burada oy veren vermeyen yanımızda olan olmayan hiç fark etmez bütün hemşerilerimiz bizim kardeşimizdir. Hepsiyle beraber çok güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Ben burada kazananın Isparta olduğunu düşünüyorum. Her zaman şunu anlatmaya çalıştık kazanmak için iktidarın gücüyle beraber milletvekillerimizle, teşkilatımızın gücüyle, Ankara’mızın cumhurbaşkanımızın bize vermiş olduğu destekle şehrimize daha farklı şeyler yapabiliriz düşüncesiyle bunları anlatmaya çalıştık. Çok şükür ki vatandaşlarımızda sağduyulu hareket ederek bu günkü sonucu bize verdiler. Hepsine ben bu düşüncelerinden bizlere bu göreve layık görmelerinden dolayı son derece teşekkür ediyorum.

ELBİRLİĞİ VE GÜÇBİRLİĞİ

Tabi ki bu çok güzel bir şey 10 yıl sonra yeniden Ak Partimizin göreve gelmesi bizim sırtımıza o kadar çok önemli görevler yüklüyor ki biz bu görevlerin bilincindeyiz bu işleri yapmak için her türlü çalışma yapabilmek için alt yapımızın hazır olduğunu da biliyoruz. Her türlü kendimizi de buna hazır hissediyoruz. Ekibimiz çok güçlü. Meclis üyelerimizle beraber inşallah çok güzel çalışmalar yaparız. Muhtarlarımızda bugün artık netleşti azalarımızla beraber. El birliği güç birliği baştan beri söylediğimiz ben bilirim değil biz biliriz hep beraber ortak akıl düşüncemizle istişare ile birlik beraberlik içerisinde fikir açısından hepimizin aynı şeyleri düşünebilmesiyle, yeni bir ufukla, yeni bir düşünce açısıyla, farklı bir bakış açısıyla inşallah şehrimize hizmet etmek istiyoruz. Bugüne kadar hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza tüm görevli olan meclis üyelerimize hepsine ben buradan teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bizde onların bıraktığı yerden çok güzel yerlere getirmek için bizlerde mücadelemizi vereceğiz.

HERŞEY GERİDE KALDI, YENİ SAYFA AÇIYORUZ

Artık onlar dün itibariyle bitti. Artık unuttuk hiçbir şey duymamış olduk. Bazen bu işin başında ki adaylarımız haberi olmadan kraldan daha kralcı olanlar var onların yapmış olduğu bizlerin haberleri olmadan şeyler bile var. Bu seçim sürecinde olmasa iyiydi ama oldu bitti. Fakat ben şunu söyleyeyim Isparta’mız çok güzel şekilde seçim sürecimizi yönetti. Tartışma kavga olmadan istişare ile yani il başkanlarımız aralarında konuşarak seçim koordinasyon merkezi başkanlarımız birbirleriyle istişareli bir şekilde eğer sorun varsa çözme yoluna gittiler. Çok büyümeden olay ortaya çıkmadan bir an önce bunları hallettiler. Ben hepsine de teşekkür ediyorum.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Tabii ki burada teşekkür etmem gereken seçim koordinasyon merkezi başkanımız dışında il başkanımız, ilçe başkanımız, merkez ilçe başkanımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız tüm yönetimiyle beraber, teşkilatlarla beraber tüm arkadaşlarımıza sandıklarda görev yapan, okul içerisinde görev yapan bugün 06.00 dan aksam bu saate kadar beraber bu sandıklarda geçiren oralarda yapılacak olan çalışmaları sağlıklı bir şekilde ortaya koyabilmek için el birliği güç birliği ile çalışan arkadaşlarımıza, soğuk demeden yağmur demeden açık havalarda bizi dinleyen vatandaşlarımızın hakkı ödenmez.

GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

Basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürler. Hepsi gönüllüydü. Recep Özel YSK’da görevi için Ankara’ya saat 04.00’te gitti. Çok selamları var.

sukru-basdegirmen-(2)-002.jpg

           Tüm milletvekillerimizle beraber, iktidarın gücüyle en güzel hizmeti yapmak istiyoruz. El Birliği, güç birliği her şeyi yapacağız. Yeni bir başkan olarak belediyenin içerisinde mazbatamızı aldıktan sonra oradaki personelimizle onlarla beraber ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Tüm belediye personelimizi de kutluyorum. En kısa sürede beraber olarak çalışmalarımızı başlayacağız. Dualarımızla yanımızda olan vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Çok duygulu günler yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımız 6 Aralık’ta bize vazifeyi verdiği andan itibaren bugünlere geldik. Asıl bundan sonra çok daha fazla çalışarak gecemize gündüzümüze katarak çalışacağız. Engelimize, yaşlımıza, gençlerimize ve öğrencilerimize en iyi hizmeti sunacağız.

MÜTEVAZİ OLACAĞIZ

Biz mütevazi geldik mütevazi gideceğiz. Kutlamamızı belediye önünde değil, işhanında yaptık. Mazbatamızı aldığımızda gideriz belediyeye. Sağ ayağımızla girer ‘Bismillah’ deriz. Vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum: Belediye ulaşılmaz değil. Çekinmesinler. Bizlerin çaylarını içebilirler. O belediyeyi farklı bir yer olarak görmesin. Burası Isparta halkının yeridir. Sevgi kazandı. Baştan beri sevgiden bahsettik. Birbirimizi sevelim. Mesela hepimizin amacı nedir? Bizim dinimiz ne diyor? İmam etmedikçe cennete giremezsin diyor. Birbirini sevmeyen cennete de giremiyor. Kin ve nefret bunlar yanlış şeyler. Tek amacımız: Vatandaşa hizmettir.”