Isparta Belediye Meclisinin bugünkü toplantısında MHP grubu adına söz alan grup sözcüsü H. Hüseyin Akagündüz, son günlerde Belediyenin personelle ilgili yer değiştirmelerinden ve bazı personelin işten çıkarılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmesinden sonra Meclis alevlendi.

Başkan Başdeğirmen böyle bir itham ve eleştiri ile karşılaşabileceğini düşünerek hazırlıklı geldiğini belirterek, Günaydın döneminde yapılan zulüm ve baskıların basına yansıyan kısımlarını okudu ve belediye başkanı olarak 55 personelin yer değiştirme tasarrufunda bulunabileceğini söyledi.

Karşılıklı suçlama ve atışmalardan sonra MHP gurubu meclis toplantısını terk etti.

Başkan Başdeğirmen, MHP grubunun bu davranışının yanlış olduğunu belirterek meclis gündemindeki diğer gündem maddelerini görüşülmesini istedi ve meclis AK parti ve İYİ-CHP’li meclis üyelerinin katılımı ile devam etti.

**********************************************************

MHP Grup Sözcüsü Hasan Hüseyin Akagündüz, Belediyede işçilerin yerlerinin değiştirilmesinden duyduğu rahatsızlığı ifade etti.

Belediye Başkanı Başdeğirmen de ‘belediye Başkanı olarak 55 kişinin yerini değiştiremeyecek miyim’ diye sordu.

Başkan Başdeğirmen, daha sonra yanında getirdiği dosyadan Günaydın’ın 2009’da seçildikten sonra yaptığı işçi çıkarmaları ve yer değişikliklerine ilişkin basın haberlerini okudu. MHP’liler bunun üzerine Salonu terk etti.