Belediye Meclisinin 2015 yılının ve Ocak ayının ilk toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Toplantının en önemli gündemini Özel İdare arsası ile Böcüzade Parkının takas konusu oluşturuyor.

Isparta Belediye Meclisinin 2015 yılı ilk toplantısı ve Ocak ayı olağan toplantılarının ilki bugün yapılacak. Belediye Meclis Salonunda saat 14.00'de başlayacak toplantıya Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın başkanlık etmesi bekleniyor.

MECLİSTE TAKAS KONUSU ELE ALINACAK

11 Gündem maddesiyle toplanacak olan Belediye Meclisinin bugünkü toplantısına takas konusunun damga vurması bekleniyor. Bilindiği gibi; Özel İdaresi eski binasının bulunduğu ve şuanda park olarak kullanılan alan için Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 22-Aralık'ta İl Genel Meclisinin olağanüstü toplantısına katılarak bu alanı İl Özel İdaresinden istemiş, İl Özel İdaresi ise söz konusu arsaya karşılık 'Isparta Oteli ile takas edelim' önerisinde bulunmuştu. Konu, bu defa İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu'nun geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a yaptıkları iade - i ziyarette bir kez daha görüşüldü ve sorun büyük bir oranda çözüme kavuşturulmuştu.