Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü 75 sokakta toplam 20 km uzunluğuna sahip Yedişehitler Mahallesinde altyapı ve asfalt çalışmalarını gece-gündüz demeden çift vardiya olarak sürdürüyor. Isparta Belediyesinin 4 başkan yardımcısı da şehirde gerçekleştirilen her yatırım ve hizmette birlikte hareket ediyor ve çalışmaları yerinde inceliyor.

Başkan yardımcıları Akif Aslan, Aydın Şanlıtürk, Halil Gülderen ve Recep Erdem son olarak Yedişehitler Mahallesinde Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce devam ettirilen altyapı çalışmalarını birlikte yerinde inceledi. Gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan, “Tüm mahallemizde olduğu gibi program dahilinde Yedişehitler Mahallemizde de altyapı ve üst yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yedişehitler Mahallemizin 4.etap çalışmalarına gelmiş bulunuyoruz. Yedişehitler Mahallemizdeki cadde ve sokaklarımızın tamamını halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Asfalt döküm çalışmalarımız gece 23.30’a kadar devam ediyor. Şu anda 139 cadde üzerinde de çok yoğun yağışlarda zaman zaman problem oluşturan kanalizasyon hattımızı yeniliyoruz. Eski hattı iptal ederek korge borudan yeni bir hat döşüyoruz. Bundan sonraki yağışlarda bu caddemizde oturan vatandaşlarımızın bir sorun yaşamayacağını düşünüyoruz. Başkan yardımcılarımızın tümü ve su ve kanalizasyon ekibimiz ile birlikte arazideyiz. Yakın zamanda Yedişehitler Mahallemizden çıktığımız vakit tüm bu tesisatı halkımıza armağan edeceğiz. Halkımıza güle güle kullanmaları doğrultusunda dileklerimizi sunuyoruz” dedi.

Başkan yardımcılarının incelemelerine eşlik eden Yedişehitler Mahallesi Muhtarı Alper Yıldırım da çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıldırım, “Artık mahallemizdeki çalışmalarda sona gelindi. 139 Cadde, 2915 Sokak ve 2914 Sokakta bizlerin yağmur suyu ve göllenmeden dolayı büyük bir sorunu vardı. Bu problemimiz çözülmek üzere.

Başkan yardımcılarımızın tamamı burada sokak sokak incelemelerde bulunmakta. Yapılan çalışmalardan dolayı belediye başkanımız başta olmak üzere başkan yardımcılarımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü olarak vatandaşların 24 saat hizmetlerinde olduklarını söyleyen Müdür Hüseyin Çelikbilek de, “Kalıcı asfalt çalışmalarına başlamadan önce müdürlük olarak altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu arada halkımızı da bilinçlendirerek eksiklikleri bildiriyoruz. Bu eksikliklerini gidermeleri için gerekli müsaadeler veriliyor. Halkımızdan ricamız bu eksiklikleri en kısa zamanda yapmaları. Bu bir fırsattır. Çek valfleri olmayanlar taksınlar, içme suyu eksik olanlar bağlasınlar. Biz gerekli ana hatların tamamını değiştiriyoruz. Bu konuda da Isparta’nın genelinde bir çalışma yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

156 CADDE YENİLENDİ

Yedişehitler Mahallesi sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları kapsamında 156 Caddede 750 metre uzunluğunda çift yönlü olarak içme suyu hattı döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından stabilize ve asfalt çalışmaları da bitirildi. Yol çizgileri ile birlikte trafiğe açılan caddede yağmur suyu altyapıları için döşenen ızgaralarının açım çalışmalarında da sona gelindi. Isparta Belediyesinin 4 başkan yardımcısı sahada belediye yatırımlarını takip etti. Başkan Yardımcısı Akif Aslan, “Çalışmalarımızda sona geldik. Altyapı çalışmalarımızla cadde üzerinde bulunan vatandaşlarımızın hatlarını yenilemelerine de olanak sağladık. Vatandaşlarımızın yenilenen altyapılarını ve caddeyi güle güle kullanmalarını diliyoruz” dedi.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce Yedişehitler ve Zafer Mahallerini ayıran ana arterlerden birisi olan 156 Caddenin 750 metrelik bölümünde, karşılıklı olarak içme suyu hattı yenilendi. Caddede Fen İşleri Müdürlüğünce stabilize ve ardından da dayanıklı asfalt çalışmaları gerçekleştirildi. Yenilenen yolda ise Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı yol çizgi ekipleri de gerekli çizgi işlemlerini tamamlarken, caddede ayrıca yağmur suyu ızgara dağıtımları da yapıldı. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü caddedeki ızgaraların montaj çalışmalarında da sona geldi.

Yedişehitler Mahallesi 156 Caddedeki çalışmaları Isparta Belediyesinin 4 başkan yardımcısı yerinde inceledi. Başkan Yardımcıları Akif Aslan, Recep Erdem, Aydın Şanlıtürk ve Halil Gülderen cadde üzerinde ve mahallede kendi konularına ilişkin olarak incelemelerde bulundu.

Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan yapılan çalışmalarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Yedişehitler ve Zafer Mahallelerini ayıran 156 Caddedeki çalışmaların tamamlandığını kaydeden Başkan Yardımcısı Akif Aslan, “Isparta’nın önemli caddelerinden birisi olan 156 Caddedeki çalışmalarımızda sona gelmiş oluyoruz. Bu ay başında başladığımız çalışmalarda caddemizdeki yorgun asfaltı kaldırdık. Yağmursuyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarımızı gözden geçirdik ve yeniledik. Geçmişte asbest borulardan yapılan içme suyu hattımızın tamamını cadde boyunca yeniledik. Cadde boyunca oturan vatandaşlarımızın hatlarını yenilemelerine olanak sağladık. Uzun süre kullanabileceklerini ve bir problem çıkmayacağını düşünüyoruz. Bugün caddeyi kullanıma açtık. Mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın bu caddeyi güle güle kullanmalarını diliyoruz” dedi.