9 yıldır AK Parti'yi eline geçen her fırsatta eleştirdi Emin Çölaşan.. Hürriyet Gazetesi'nde başlattığı bu gelenek yüzünden başına gelmeyen kalmadı.. "Paradan 6 sıfır atılırsa bu hükümetten özür dileyeceğim" diyen Çölaşan iddiayı kaybedince bir hayli zor durumda kalmıştı.

Bununla kalmadı.. Çölaşan'ın canını en çok yakanlardan biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu. Yazara açtığı her davayı kazanan Gökçek, bu paralarla Ankaralılara pek çok kez döner ziyafeti çektirdi..

Ancak ne ödediği yüklü tazminatlar, ne Hürriyet Gazetesi'nden bu nedenle kovulması ve ne de her seferinde zor durumda kalması durdurmaya yetmedi ünlü yazarı.. Çölaşan'ın eleştirilerinin dozu hiç düşmedi.. Aksine Sözcü Gazetesi'nde bu doz zaman zaman öyle bir seviyeye çıktı ki yazarı komik duruma düşürdüğü bile oldu..

Tıpkı bugün olduğu gibi..

Bugün sözcü gazetesinin 5. sayfasını açan okurları, Çölaşan'ın köşesinde büyükçe bir pankart olduğunu gördü. Pankartta ise, "Yoksulumuza desteği reklam yapmadan verdik.. Isparta Belediyesi" yazıyordu..

Yazar okurundan kendisine gelen bu pankart üzerine yazdığı yazısında AK Parti'yi adeta yerden yere vuruyor..

Yazısında bu pankartı eleştiren Çölaşan, "İşte size Isparta'da AKP'li belediyenin cadde ve sokaklara seçim öncesi ve sonrasında astırdığı afişlerden birinin fotoğrafı..  Bir okur göndermiş.. Üzerindeki yazıya bakar mısınız? "Yoksulumuza desteği reklam yapmadan verdik"
Peki bu nedir? İyi ki reklam vermeden yapmışlar!.. Eğer bu afiş reklam değilse!.. Isparta'daki bu afiş, acı bir Türkiye gerçeğinin en somut göstergesidir" diyor..

Çölaşan'ın çuvalladığı yer de işte tam da bu nokta..

Isparta Belediyesi yazarın iddia ettiği gibi AK Parti'nin elinde değil. Kent belediyesi MHP'nin elinde.. Belediye Başkanı da, MHP'li Yusuf Ziya Günaydın.. 2009 yılındaki seçimlerde MHP yüzde 38.9, AK Parti ise yüzde 32 oy almıştı..

Bakalım bir gazetecilik skandalına imza atan Çölaşan yazısında herhangi bir düzeltmeye gidecek mi ve AK Parti'den yine özür dileyecek mi?

Bekleyip göreceğiz!

İnternetHaber