Isparta Belediyesi Suriye’deki Bayırbucak Türkmenleri için bugüne kadar sürdürdüğü yardımlarını devam ettiriyor. Belediye son olarak da içerisinde temel gıda maddeleri, giyim eşyası, battaniye ve çocuk malzemeleri ile temizlik maddelerinden oluşan bir yardım aracını daha Bayırbucak Türkmenlerine gönderdi. 

Isparta Belediyesi Gençlik Merkezinden yola çıkan yardım aracı, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem tarafından uğurlandı.

Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere gönderilen yardım aracında yağ, şeker, bulgur, nohut, pirinç, çay gibi temel gıda maddeleri, çocuk bisküvisi, mama ve çocuk bezi ile birlikte yine giyim eşyaları, battaniye ve temizlik malzemeleri yer aldı. 

Bayırbucak Türkmenlerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem, “Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda hazırlanan yardımlarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Isparta Belediyesi olarak Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimize 15.yardım aracını gönderiyoruz. Oradaki kardeşlerimize bu aracımızla temel gıda maddesi, giyim eşyası, çocuk malzemeleri, battaniye ve temizlik malzemeleri gönderiyoruz. Allah oradaki kardeşlerimize güç, kuvvet versin”