Isparta Belediyesine ait kanalizasyon suyu Sav Kasabası yolu üzerinden geçiyor. O bölgedeki vatandaşlar kokudan dolayı sağlıklarından endişe ettiklerini söylediler.

DEVLET SEFERBER OLDU AMA KOKU HALEN DEVAM EDİYOR

Bölgedeki vatandaşlar, çalışma yapılıyor ama yeterli değil dediler.  

Vatandaşlar: ''Isparta Belediyesi arıtma tesislerine biyolojik ilaçlama yapıyor.Yaptığı ilaçlamma sonrası koku dahada değişti ve halen şiddetli şekilde devam ediyor.

Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın bey geçtiğimiz aylarda bizzat kendisi ilgilendi.Kendisine bölge halkı olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Bu durumdan heyecanlandık çünkü bu güne kadar dalga geçer gibi çalışmalar yapıldı.   Yetkililerden bir ricamız var.  Özelllikle sabahleyin ve akşam üstü Sav Kasabası yolu üzerinden geçen kanalın yanında (yapaş züccaciye önü)  sadece 30 dakika beklemeleri yeterli olacaktır. Bizler 7 gün 24 saat o koku içinde yaşamaya mecbur kalıyoruz.Nasıl sigara içen kişi, içmeyen kişinin yanında kendisinden fazlasıyla sağlık yönünden zarar veriyorsa bu Isparta Belediyesinin kanalizasyonu da bizlere böyle sağlık yönünden zarar veriyor. 

Sağlığımızdan endişe etmeye başladık.

Lütfen bu sorunu halletmede bizleride düşünerek yardımcı olunuz.   Bizlerin vatandaş olarak bir fikrimiz var. Karacaören barajından Antalya'ya içme suyu hattı için devasa büyük borular döşendi ( Isparta kanalizasyonu karacaören barajına akıyor!!!! ). İçerisinden araç geçecek borular. Bu borulardan konulsa zor olmaz.Hiç birşey yapılamadı diyelim  böyle birşey yapsanız.'' diye tepkilerini dile getirdiler.