Isparta Belediyesi, 131'inci Cadde ile Deregümü Caddesi'nde bulunan iki kavşağı, trafik akışının güvenliğini sağlamak amacıya yeniden düzenledi.
Isparta Belediyesi tarafından, Sanayi, Anadolu ve Modernevler Mahallelerini birleştiren 131. Cadde'de yer alan kavşak ile Fatih, Muzaffer Türkeş ve Zafer Mahallelerini birleştiren Deregümü Caddesi'ndeki kavşaklarda düzenleme yapıldı.
Refüj ve kaldırım çalışmaları tamamlanan 131'inci Cadde'deki kavşak ile 202'inci Cadde ile kesişen bölümüne döner kavşak yapılan Deregümü Caddesi'nin asfalt kaplama çalışmalarının tamamlanmasının ardından trafiğe açılacağı bildirildi.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, sık sık kazaların olduğu yollarda Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Başkan Günaydın, , ''Farklı cadde ve sokakların kesiştiği bu kavşağımızda zaman zaman istenmeyen kazalar meydana geliyordu. Gerekli proje çalışmaları tamamlandıktan sonra yolumuz hem yaya hem de taşıt trafiğinin kolay bir şekilde hareket etmesini sağladık. Asfalt kaplama çalışmalarından sonra yolumuz güvenli bir şekle gelmiş olacak'' dedi.