Isparta Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladı.
     Isparta Belediye Başkan Vekili Ercan Görgülü, yaptığı açıklamada, belediye olarak Kurban Bayramı'nda yaşanabilecek sorunları en aza indirmek için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.
     Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün bayram süresince şehri temiz tutacağını belirten Görgülü, vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmeleri için zabıta ekiplerinin kontrollerini sıklaştıracağını bildirdi.
     Görgülü, kurban kesim yerlerinin de tespit edildiğini belirterek, şunları kaydetti:
     ''İzin verilen alanların dışında kurban kesimi yasaklandı. Vatandaşlarımızın buna hassasiyete uymaları gerekmektedir. Bayram nedeniyle şehrimizde açılan pazar yerlerinde değişiklik yapıldı. Her hafta pazar günü açılan Karaağaç Mahallesi'ndeki pazarımız cumartesi günü açılacak. Şehir merkezinde kurulan Salı Pazarı da bayram nedeniyle bu hafta pazartesi günü kurulacak. Vatandaşlarımızın hayvan pazarına rahatlıkla ulaşabilmeleri için arefe günü Tuhafiyeciler Sitesi önünden ücretsiz sefer başlatılacak. Yine aynı gün ikindi namazına müteakip Belediye İşhanı önünden ücretsiz seferler düzenlenecek. Özel Halk Otobüsü işletmecileri bayramın birinci ve ikinci günü vatandaşları ücretsiz taşımayı kabul etti.''