Isparta Belediye Meclisi’nin Mart ayı ilk toplantısı bugün Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirildi. 
Toplantıda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Mart ayında ihalesi yapılacak yatırımlarla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.
**    3 mahalleye gençlik merkezi
Akkent Mahallesine 12 yıl sonra ilk kez yatırım yapılıyor
Şubat meclisinde açıkladığı projelerin ihalesinin yapıldığını ve Mart ayında da 8 projenin ihalesinin yapılacağını anlatan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yapacakları 8 ihalenin toplam yatırım tutarının 25 milyon lira olduğunu ifade etti.
12 yıl sonra ilk kez yatırım alacak olan Akkent Mahallesine yapılacak sosyal tesisin 10 Mart’ta ihale edileceğini belirten Başkan Başdeğirmen, Vatan Mahallesi sosyal tesisin 11 Mart’ta, 3 mahalleye yapılacak olan gençlik merkezlerinin ise 16 Mart’ta ihale edileceğini açıkladı.
Başkan Başdeğirmen, “2 Şubat’ta yaptığımız toplantıda Şubat ayında yapılacak ihaleleri sizlerle paylaşmıştık. Şimdi Mart ayı içerisinde de ihaleler yapacağız. Bu kapsamda Akkent Mahallesine bir sosyal tesis kazandırıyoruz. Akkent Mahallesine yapacağımız sosyal tesisin ihalesini 10 Mart’ta gerçekleştireceğiz. 11 Mart’ta ise Vatan Mahallesine yapacağımız sosyal tesis projesinin ihalesini yapacağız. Ayrıca Davraz, Vatan ve Fatih Mahallelerine de toplamda 3 gençlik merkezi yapacağız. Bu 3 gençlik merkezinin ihalesi ise 16 Mart’ta gerçekleştirilecek. Bunların yanı sıra bitüm alımı ve diğer ekipman alımları ile ilgili ihalelerimiz vard. Yine önümüzdeki günlerde de hayata geçireceğimiz projelerin ihale tarihlerini sizlerle paylaşacağız” diye konuştu.
Öte yandan meclis gündemindeki maddeler ilgili komisyonlara havale edildi. Komisyon raporları Cuma günü karara bağlanacak.