Belediye Başkanı Günaydın'ın talimatı ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu yıl ilk kez en ucra noktadaki köylerde Ramazan şenlikleri düzenlenecek, çocuklar sevindirilecek.

Isparta Belediyesi, 'büyükşehir' havasına erkenden giriyor. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın talimatları ile sosyal sorumluluk projesi hazırladı. 'Şehirde ne varsa köyde de olsun' sloganıyla hazırlanan proje kapsamında Isparta'nın en ücra köşesindeki köylerde Ramazan ve çocuk şenlikleri düzenlenecek. 

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan, Ramazan Şenlikleri programının 10 köyde gerçekleştirileceğini söyledi. Bu yıl ilk kez böyle bir sosyal projeye imza atılacağını belirten Kayacan, "Sayın Başkanımız 'şehirde ne varsa köyde de o olsun istiyor. Köyde yaşayan insanların da Ramazan'ın güzelliklerini yaşaması isteği doğrultusunda böyle bir projeyi hazırladık. Bu yıl 10 köyde bu programı yapacağız. İftar öncesinde çocuklarımız için eğlence programları düzenleyeceğiz. İftardan sonra da Ramazan şenlikleri yapacağız" diye konuştu.

Isparta Belediyesi'nin Ramazan Şenlikleri programı şöyle:

30 Mayıs :Kumdanlı
31 Mayıs: İleği
1 Haziran: Özbayat (Yalvaç)
6 Haziran: Çobanisa
7 Haziran: Kesme (Sütçüler)
13 Haziran: Yakaavşar
14 Haziran Yılanlı (Aksu)
15 Haziran Kırıntı (Eğirdir)
20 Haziran: Karayaka (Şarkikaraağaç)
22 Haziran: Aydoğmuş (Keçiborlu)