Isparta Belediyesi çeşitli altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarına başladı.
Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalar kapsamında Batıkent, Işıkkent, Bahçelievler, Halıkent, Kepeci, Davraz, Karaağaç, Sermet, M. Tönge mahallelerindeki bozulan yollarda asfaltlama çalışmalarını sürdüren ekipler, Hızırbey, Turan ve Halifesultan mahallerinde ise, devam eden altyapı çalışmalarının ardından bakım ve onarım çalışmalarına başlayacak.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı açıklamada, iki yıllık görev süresince belediyenin borçlarını ödemek için çalıştıklarını söyledi. Bu sürede gerekli altyapı hizmetlerini de tamamladıklarını ifade eden Günaydın, ''Isparta Belediyesini devir aldığımızda belediyenin kendisine ait neredeyse hiçbir hizmet aracı kalmamış ve hizmetler kiralık araçlarla idare edilmeye çalışılmış. İki yıllık zaman süresi içerisinde Isparta'mızın alt yapı sorununu çözecek tüm araç ve gereçleri tamamladık'' dedi.
Günaydın, belediyeye 33 hizmet aracı kazandırdıklarını belirterek, ''Bölgemizde en büyük makine parkına sahip il haline geldik'' diye konuştu.