Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediyeye düzenlenen operasyon kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan belediye çalışanlarını görevlerine iade etti.
Isparta Belediyesi'nde düzenlene törende konuşan Başkan Günaydın, 4 ay tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan belediye çalışanlarını görevlerine iade ettiklerini söyledi.
Fen İşleri Müdürü Hüseyin Altın, Mali Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Uysal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Arıtürk'ün 4 ay görevlerinden uzak kaldıklarını hatırlatan Günaydın, ''Çalışanlarımız eski görevlerine geri döndü. Arkadaşlarımızın görevde olmadığı dönemde onların yerine bakan belediye çalışanlarını da yaptıkları çalışmalar için ödüllendirmek istedik'' dedi.
Günaydın, vekaleten görevlendirilen Mali Hizmetler Birimi'nde Hasan Parlakyıldız, Altan Uğurlu, Fen İşleri Müdürlüğü'nde Erol Çimen, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nde Emin Büyükkurt'un da büyük bir özveri ile görevlerini sürdürdüklerini kaydetti. Günaydın, bu kişileri de plaketle ödüllendirdiklerini bildirdi.
Törende 4 ay süre ile görev yapan daire müdürlerine ise plaketlerini tekrar göreve getirilen daire müdürleri verdi.