Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı, haziran ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, başarılarından dolayı basketbol takımı hocaları ve oyuncularını kutlarken, başarı dileklerini iletti.

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı, Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde 4.bölgede yer almıştı. Isparta Belediyespor 4.bölgede Muratpaşa Belediyesi, Söğütsen Seramik ve Tarsus Amerikan Koleji ile birlikte bir üst tura çıkma mücadelesi verdi.

Isparta Belediyespor Basketbol Takımı, son maçında Antalya'da Çağlayan Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Antalya Muratpaşa Belediyespor Basketbol Takımını 68-61 yenerek Bölgesel Basketbol Liginde 4-10 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Şampiyonaya katılmaya hak kazanmalarından dolayı kulüp yöneticilerimizi, takım antrenörlerimiz Ramazan Kayacan, Turusan Yolcu ve Süleyman Kaya ile birlikte tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.