Isparta’ya da şube açan BNZN Company hizmet vermeye başladı. Şubenin İşletme Müdürü Kemal Can Süren, BNZN Company olarak Isparta halkına özellikle 1970 ve 1980'lerin Araçları ve Sinema Artistlerinin yanı sıra Rock ve Pop gibi Yabancı Sanatçılar konseptinde hizmet sunduklarım söyledi.

Mekana gelen müşterilerine nezih olmanın yanında tarz bir mekana sahip olarak Cafe, Bistro, Restaurant anlamında her türlü ihtiyacını karşılayabilecek şıklık ve nitelikte hizmet verdiklerini ifade eden BNZN Company İşletme Müdürü Kemal Can Süren, 4 Ekim 2014 yani Kurban Bayramıyla birlikte hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

SÜREN; "ŞUBEMİZ ISPARTA'YA YENİ BİR SOLUK GETİRECEKTİR"

BNZN Company olarak Isparta’ya açılan şubenin 54.cü Şube olduğunu dile getiren İşletme Müdürü Süren, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Şubemiz Isparta’da Barida Hotels'in altında Otele giriş bölümünün sol tarafındaki mekanda hizmet vermekteyiz. Mekânımızın özellikle Cafe anlamında Isparta’ya yepyeni bir soluk getireceğine ve şehirdeki büyük eksiliği kapatacağına inanıyorum.

"ISPARTA'NIN BÖYLE BİR CONSEPTE İHTİYACI VARDI"

54. Şubesini Isparta’ya açan BNZN Company, kurumsal bir firma olup, Isparta'daki şubemizde de diğer illerdeki consept uygulanmaktadır. Isparta’nın da böyle bir konsepte ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz için bu şehre şube açtık. İşletme Müdürü olarak ben İzmir Şubesinden geldim buraya. Cafemizde normal menü servislerinin yanı sıra küçük çaplı öğrenci doğum günü eğlence ve etkinlikleri de düzenlemekteyiz.

"MÜŞTERİLİREMİZE NOSTALJİYİ YAŞATIYORUZ"

Özellikle Yılbaşında özel bir program ve menü çalışması yapıyoruz. Yılbaşı gecesi canlı müzik eğlencesi de yapacağız. O gece mönülerimiz de fix mönü şeklinde olacak. Mekânımızda, işlediğimiz ana konu 1970 ve 1980'lerin araba ve artistlerinin yanı sıra Artistlerinin yanı sıra Madonna gibi Yabancı Rock ve Pop Sanatçılarıdır. Böylece, müşterilerimize nostaljiyi en iyi şekilde yaşatmak istiyoruz.
 
"HER TÜRLÜ YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİMİZ MEVCUTTUR"

Nezih olmanın yanında tarz bir mekana sahip olan BNZN Company Şubemiz Cafe, Bistro, Restaurant anlamında müşterilerimizin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek şıklık ve niteliktedir. Şubemizde; özellikle maç yayınları, Rock ve Pop Müzik yayını yapılmakta olup, 11 ayrı çeşit Kahvaltı, Tost çeşitleri, kadeh veya şişe şarap çeşitleri, aperatif, dürüm, pizza, Pide, Burger, Kokteyl Şişe, Kokteyl Viskiler, Makarna - Salata, Beyaz Et - Kırmızı Et, Taxi İmport, Bira, Çerez, Çay, Tatlı, Likör, Votka, Rakı, Sıcak ve Soğuk Kahve ile Sıcak ve Soğuk her türlü içecek servisimiz mevcuttur" dedi.

BNZN Company Isparta Şubesi İşletme Müdürü Kemal Can Süren, Isparta’da şube açmaktan ve Isparta halkına hizmet vermekten mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

BNZN COMPANY İLETİŞİM

Adres: Bahçelievler Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No.81 (Barida Hotels altı) - Isparta
Tel: 0.246.227.33.14
GSM: 0.554.784.06.66