Çağrı Merkezi bünyesine Digitürk'te alındı. AK Parti Milletvekili Bilgiç, yıl sonuna kadar Çağrı Merkezi'ndeki istihdamın bini bulacağını açıkladı. Isparta’da istihdama büyük katkı sağlayan Çağrı Merkezi büyümeye devam ediyor. Resmi açılışı Ulaştırma ve Haberleşme eski Bakanı Lütfü Elvan tarafından yapılan Çağrı Merkezi ilk etapta 212 gence iş imkânı vermişti. Bu sayısının Haziran ayı sonuna kadar 400 olacağını açıklayan çağrı merkezi yetkilileri, çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'te dün yeni bir müjde verdi. Çağrı Merkezi bünyesinde Digitürk'e de hizmet verileceğini açıklayan Bilgiç, yıl sonuna kadar Çağrı Merkezindeki istihdamın bini bulacağını belirtti. Digitürk ile sözleşmenin yapıldığını belirten Bilgiç şunları söyledi: "Çağrı Merkezimiz çok iyi hizmet veriyor ve hizmet verdiği firmalar oldukça memnun. Son olarak Digitürk ile sözleşme imzalandı.

Çalışan sayısı kısa süre içinde 400e çıkacak. Yıl sonuna kadar hedefimiz Çağrı Merkezini bin çalışana çıkarmak. Isparta için bin istihdam ciddi bir rakam. Sadece Çağrı Merkezi değil, diğer yatırım ve çalışmalarımızla Isparta’da yaşayan insanlarımıza yeni iş sahaları açıyor ve açacağız. Hizmetlerimiz aralıksız sürecek" şeklinde konuştu.