Çağrı Merkezi için müracaatlar önümüzdeki hafta başlıyor.

Isparta’nın aylardır merakla beklediği Çağrı Merkezi yatırımı sonunda hayata geçiyor. Yetkililerin bu hafta içinde Isparta’ya yeniden geleceği ve eleman alımı için çağrı ilanına çıkılacağı öğrenildi. Çağrı Merkezi'nin ilk etapta Assistt bünyesinde Avea şirketine hizmet vereceği bildirildi.

İlk etapta yaklaşık 300 kişiye iş imkânı sunacak olan çağrı merkezinde süreç tamamlanmak üzere. Edinilen bilgiye göre önümüzdeki hafta eleman alımı için çağrıya çıkılması bekleniyor. Başvuruların
ardından mülakat ve eğitim sürecinin devam edeceği ve Şubat ayından itibaren de işbaşı yapılacağı öğrenildi.

AVEA'YA HİZMET VERİLECEK

Öte yandan Çağrı Merkezi'nin ilk etapta Assistt bünyesinde Avea'ya hizmet vermesi bekleniyor. Daha sonra hizmet ağının genişletilebileceği ve çalışan sayısının da arttırılacağı belirtildi. Eğitimlerin 100'er kişilik gruplar halinde olacağı ve bir yıl içinde çağrı merkezinde çalışacak personelin 600'ü geçeceği de gelen bilgiler arasında. 2016 yılında ise çağrı merkezinde çalışan sayısının 1000'e ulaşması bekleniyor.

TORPİL OLMAYACAK

Bu arada yetkililer mülakatlarda kesinlikle torpil olmayacağını hassas bir sektörde hizmet verdiklerini bildirdiler. Çalışacak olanların kalifiye olmasına dikkat edileceği ve ayrıca engelli personelin de istihdam edileceği ifade edildi.