İŞKUR İl Müdürlüğü ile 32 Net Bilgi Teknolojileri İnş. San. ve tic. Ltd. Şti. işbirliğinde Müşteri Hizmetleri Görevlisi/Asistanı mesleğinde %50 İstihdam Garantili Mesleki Eğitim Kursu düzenlenecek.

Isparta’da açıldığı günden beri ilimizin istihdamına önemli katkılar sunan Çağrı Merkezi’ne eleman alımı yapılacak. Bu kapsamda İŞKUR İl Müdürlüğü ile 32 Net Bilgi Teknolojileri İnş. San. ve tic. Ltd. Şti. işbirliğinde Müşteri Hizmetleri Görevlisi/Asistanı mesleğinde %50 İstihdam Garantili Mesleki Eğitim Kursu düzenlenecek. Kursa katılmak isteyen adaylar için başvurular 11 Kasım’da sona erecek ve mülakatlar 12 Kasım’da Sanayi Mah.104 Cad. No:75 32 Net Call Center’da yapılacak.

Konuyla ilgili İŞKUR İl Müdürlüğü’nden şu bilgiler verildi: “Kursa katılmak isteyen kursiyerlerin son başvuru tarihine kadar Isparta İşkur İl Müdürlüğüne gelerek veya www.iskur.gov.tr internet adresinden iş arayan kaydı yaptırmaları ve mülakat/seçme işlemleri için belirtilen yer,tarih ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir.                                                                                                                  
KURSLARA KATILMAK İSTEYENLER İÇİN GENEL ŞARTLAR

a)  15 yaşını tamamlamış olmak,

b)  Kurumca düzenlenen kurslara aynı meslekte daha önce katılmamış olmak,

c)  İş ve Meslek Danışmanlığı hizmetlerinden faydalanarak, danışmanın uygun görüşüne sahip olmak,

d)  Emekli olmamak,

e)  Kurslara katılma yönünde yaptırım uygulanmıyor olmak, şartları aranır.

f)  Kursiyerlere  günlük  20.00-YTL kursiyer cep harçlığı ödenir.”