ııISPARTAD'A'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında mehteran takımı eşliğinde yürüyüşgerçekleştirildi.

Isparta Belediye Başkanlığı, Kavaklı Camii Önü ve AtatürkStadyumu önünden gerçekleştirilen yürüyüşe; Isparta Valisi Şehmus Günaydın,Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat,Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mehter Takımı'nın eşlik ettiği yürüyüşte dev Türk bayrakları açıldı. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı yürüyüşün ardından vatandaşlar nöbet tutmak için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda geçti.

Burada bir süre Mehteran takımı sahne aldı. Daha sonra ise İstiklal Marşı ve saygı duruşunda bulunuldu. Kur an-ı Kerim Tilaveti ve Dua'nınardından 15 Temmuz Belgeseli  ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Şehitler Köprüsü'ndeki konuşması canlıolarak izlendi.

DEMOKRASİ MEYDANI DOLDUHINCA HINÇ DOLDU

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda günün ilk saatlerindenitibaren hazırlıklar yapıldı. Meydana gelen vatandaşlara su ve üzerinde"15 Temmuz" yazan beyaz tişörtler dağıtıldı. Meydanda traktörlevatandaşların üzerine gül suyu da sıkıldı.