Hakkında 6 ayrı yakalama emri bulunan şahıs yakalandı: 

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce hakkında çeşitli adli makamlarca “Yaralama, Görev Yaptırmamak için Direnme ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçlarından 6 ayrı yakalama emri bulunan G.B. isimli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen takip sonucunda şahsın ilçede bulunduğu tespit edilmiştir.

Yapılan takip sonucu geçtiğimiz gün şahsın Pazar Yukarı Mahallesinde bir otoparkta olduğu tespit edilmesi üzerine ekiplerimiz cebulunduğu yerde yakalanan şahıs gözaltına alınmıştır.

Şahıs hakkında İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce gerekli yasal işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiş olup, sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.  Emniyet Müdürlüğümüzce suç faillerinin tespiti ve işlemiş oldukları suçlar sebebi ile aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

5 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası İle Aranmakta Olan ŞahısYakalandı:
 
Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce ilçemiz genelinde yapılan denetim ve kontrollerde durumundan şüphelenilerek durdurulan ve  yapılan kontrolde “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan Konya adli makamlarınca hakkında 5 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu anlaşılan O.Y.Y. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Hükümlü şahıs O.Y.Y. hakkında Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.