AK Parti Milletvekili Recep Özel,  Davraz Mahallesinde, partisini Belediye Başkan adayı Şükür Başdeğirmen’in açık hava mitinginde konuştu. Özel  “Yaklaşık iki aydır güzel bir seçim atmosferinde güzel bir dönemin sonuna geldik. Teşkilatlarımız adaylarımız çalışıyor vatandaş bizi bağrına basıyor. O teveccühü sandıklarda hep birlikte gösterip AK Parti belediyeciliğini Isparta’ya getirelim. Şükrü Başkanla biz proje dedik. Birileri başka şeyler anlattı. Biz iş yapmaya geliyoruz. Boş lafla vakit geçirmeye hakkımız yok. 10 yılın kaybını güzel bir şekilde kazanmaya geliyoruz. Bundan böyle fakir fukaranın yanında daha fazla olacağız, yoksulun yanında mazlumun yanında daha çok olacağız. Isparta’da sosyal konutu da  biz yapacağız. Halkımızın toplu kontu problemi var. Kaç yıllardan beri söyledik. Şimdi Şükrü Başkanımla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğiyle 2019 yılını Isparta’da sosyal  konut yılı ilan ederek 5 yıllık süre içinde evsizlerin ev sorununu AK Parti belediyeciliğinde çözeceğiz. Bugüne kadar hizmet yapmış tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyoruz. Artık onların devri bitti Şükrü Başkan devri başlıyor. Liderimizi hepimiz çok seviyoruz. Isparta’da seçim alma konusunda problemimiz yok ama daha fazla Başdeğirmen’e destek olalım ki çok güçlü halk desteğini almış olan Şükrü Başkan’ın Sayın Cumhurbaşkanımızdan talebiyle normal bir destekle alacağı talep arasında fark mutlaka olacaktır.  Meclis üyelerimize bakın Şükrü Başkan’a ne kadar çok oy verirseniz belediye meclisinde de aynı şekilde oy verin. Çünkü mecliste çoğunluğu almak zorundayız. İl Genel Meclisinde de 7 -0 yapmak istiyoruz. Pusulada AK Parti ampulünü gördüğünüz yere basın. Muhtarlıkta ne yaparsanız yapın ona biz karışmayız. Seçimlerimiz hayırlı olsun. Pazar günü coşkuyu yaşamamızı Yüce Rabbim nasip etsin diyorum” dedi.     

ATI ALAN ÜSKÜDAR’I GEÇTİ

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de “Allah’ın izniyle bu işi başaracağız. Belediye  Isparta’da Ak olacak ve Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle sizlere efendi değil hizmetkar olacağız. Kimse iftiralarla bir yere varmaya çalışmasın. Atı alan Üsküdar’ı geçti. Artık Isparta kararını verdi Şükrü Başdeğirmen ve ekibini göreve getiriyor Bundan eminiz Isparta sadece sandığın önüne konması bekliyor. Biz ayırt etmeden, belediye çalışlarını huzursuz etmeden, esnafımızı işgaliye bedelleriyle boğmadan, kimseye baskı uygulanmadan, tevazu samimiyet, gayretle eşit hizmeti nasıl getireceğimiz herkes görecek” dedi.

DAVRAZ SÖZÜNÜ SÖYLEMİŞ

ŞÜKRÜ BAŞKAN DEMİŞ 

AK Parti İL Başkanı Osman Zabun da “Ne büyüksün Davraz. Töremiz büyük sözünün üstüne söz olmaz der. Davraz sözü söylemiş. Davraz Şükrü Başkan AK Parti demiş artık söz yok. 31 Martta sandıkta inşallah biz inanıyoruz. Artık güçlü bir şekilde AK Parti belediyeciliği için güçlü şekilde Isparta’nın geleciği için bu defa hem il merkezinde hem 12 ilçe ve 9 beldemizde ve köylerimizde Isparta’dan Türkiye’ye güçlü bir ses duyulacaktır” dedi.