23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Vali Şehmus Günaydın makamını temsili valiye bıraktı.

Yılmaz Şener İlkokulu Öğrenci ve öğretmenlerini konuk eden Vali Şehmus Günaydın makamını 4. Sınıf öğrencisi Rabia Elif Hız’a bıraktı. Okulu için spor salonu talebinde bulunan temsili Vali Rabia Elif Hız İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker’i makam telefonundan arayarak talimat verdi. 

Temsili Vali Hız ayrıca Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı da arayarak Isparta’da her yıl bir fuar düzenlenmesi konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Konuklarının bayramını kutlayan Vali Şehmus Günaydın minik Vali Hız’a duyarlılığından ötürü teşekkür etti. Vali Şehmus Günaydın ve temsili Vali Hız bir süre sohbet etti.

Vali Şehmus Günaydın görüşmenin sonunda konuklarına çeşitli hediyeler verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Işıkkent Spor Salonunda düzenlenen programla devam etti.

Bir çok okulun katkısıyla hazırlanan programa Vali Şehmus Günaydın ve Eşi Aysel Günaydın, İl protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlama programında ilköğretim ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan, folklor, dans gösterilerinin yanı sıra şiirler ve şarkılar söylendi. Gösteriler izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Işıkkent Spor Salonunda düzenlenen kutlama programının sonunda Vali Şehmus Günaydın hazırlıklarda görev alan öğretmenleri tebrik etti.