ISPARTA - Yapılan bir araştırma, Ak Parti'nin Isparta'ya kazandırdığı yatırımları ve aylık aktardığı bütçeleri vatandaşa anlatamadığı, ortaya çıktı.

Isparta Merkez ve Köylerinde Ak Parti hükümetince birçok ilk hayata geçirildi, çok önemli yatırımlara imza atıldı. Aylık ödeneklerde ise Isparta birçok şehri geride bırakarak aslan payına sahip oldu.

 16 yıllık Ak Parti İktidarında Isparta çok ciddi yatırımlar alarak birçok ili geride bıraktı, başta Süleyman Demirel Üniversitesi 3 kat büyürken, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin silinen borçları, Polikliniklerin büyümesi, İl Özel İdaresine aktarılan kaynaklar, Davraz kayak merkezi, Karayollarının Duble yol ve alt geçit üst geçit projeleri ile Özel Hastanelere her hasta için ödenen ödenelerden, ilaç katkı paylarına, Isparta'nın 5 yıldızlı Hastanesinden, İl Sosyal hizmetler ödeneklerinde kadar sayılabilecek birçok hizmet ve ödenek bulunurken, Ak Parti teşkilatları, İl genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ile Isparta milletvekillerinin vatandaşa ulaşmakta, vatandaşla diyalog kurmakta eksik kaldıkları ortaya çıktı.