Isparta kent merkezinde bir erkek şahıs ölü olarak bulundu.

Isparta'da Atatürk Parkı'ndaki kapalı alanda bir kişi ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre, bugün saat 19.00 sıralarında Atatürk Parkı civarında yüksekten düşme ihbarı alan 112 Acil Servis Ekipleri harekete geçti.

HAREKETSİZ ŞEKİLDE BULDULAR!

Bölgede inceleme yaptıktan sonra Atatürk Parkı sınırları içerisindeki kapalı alana gelen 112 Acil Servis Ekipleri, burada bir şahsın hareketsiz vaziyette yattığını gördü.

Durumu polise de bildiren sağlık ekipleri, yaptıkları müdahale sonucunda hareketsiz şekilde yatan şahsın öldüğünü belirledi. Parka ulaşan polis güçleri, söz konusu cesedin Murat E. (39) isimli şahsa ait olduğunu tespit ederken, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespiti Şube Müdürlüğü Ekipleri de gerekli incelemeleri yaptı.

OTOPSİ İÇİN SDÜ TIP FAKÜLTESİ’NE SEVK EDİLDİ

Yapılan gerekli çalışmaların ardından Murat E.’nin cansız bedeni, polis ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak tabuta konuldu. Cesedin daha sonra otopsi yapılmak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Öte yandan, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Feti KILIÇ