Türkiye Boks Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan Yıldız Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası başlıyor.

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, ülkemizin dört bir yanından çok sayıda sporcu, antrenör, hakem ve yöneticiyi bir araya getirecek olan şampiyonaya geniş bir katılım beklediklerini vurguladı.

Işıkkent Spor Salonu’nda yapılacak organizasyonun 30 Ocak’ta başlayıp 5 Şubat’ta son ereceği bilgisini veren Başkan Gözgeç, başta Isparta Valisi Şehmus Günaydın olmak üzere Isparta yerel yönetiminin organizasyona sahip çıkmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Maçların ücretsiz olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Gözgeç, “Ispartalı vatandaşlarımızın spora ve sporcuya olan ilgisini yakinen biliyorum. Bu şampiyonada da bizleri ve sporcuları yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Yarın başlayacak ve 5 Şubat’a kadar devam edecek organizasyonda 13 farklı sıklette birbirinden çekişmeli maçlar oynanacak. Tüm Ispartalıları bu önemli şampiyonaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.