Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun'un ve İl Yönetiminden bazı isimlerin katıldığı toplantı büyük ilgi gördü.

Sav Kasabası Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı İlyas Kabalak, ülkenin geleceğini yakından ilgilendiren referandumda evet diyeceklerini belirterek, "Gençlik olarak milli birlik ve bütünlüğümüz için güçlü Türkiye yolunda biz de varız. İstikrarımız ve istikbalimiz için, yeni anayasa ve başkanlık sistemine biz de evet diyoruz." dedi.

Yeni anayasada 18 yaşındakilerin de milletvekili seçilebilmesine ilişkin düzenlemeyi çok önemsediklerini vurgulayan İlyas Kabalak, şöyle devam etti:

"Ülkemizin geleceği açısından önem arz eden bir sürecin içerisindeyiz. Hep birlikte tarihe tanıklık ediyoruz. Sav Kasabası'ndan bir mesaj veriyoruz. Gençlerimiz, ülkemizin geleceğini inşa etmek ve güçlü Türkiye'yi oluşturmak için burada toplandı."

Kabalak, Türkiye'yi seven ve geleceğe aydınlıkla bakan herkesi referandumda "evet" demeye davet ederek, şunları kaydetti:

"Yaşadığımız dönem, Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi milli mücadele dönemidir. Tüm dış mihraklara ve içimizdeki hainlere rağmen yeni Türkiye yolculuğumuzu hiç kimse durduramayacaktır. Biz bu ülkenin gençleri olarak buna asla müsaade etmeyeceğiz. 15 Temmuz'un, Ömer Halisdemir'in, Fethi Sekin'in ve tüm şehitlerimizin hesabını görmek için referandumda evet diyeceğiz. Türkiye'yi asla eski karanlık günlerine döndürmeyeceğiz."