Isparta Belediyesi Gezici Sağlık ekiplerinin mahallelerdeki sağlık taramaları sürüyor.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü'nce her hafta bir mahallede gerçekleştirilen sağlık taraması çalışmalarının bir ayı doldurduğu bildirildi.
     Isparta Sağlık İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen çalışmada, Gezici sağlık ekibi bu hafta Yenice Mahallesinde sağlık taramasına başladı. Sağlık taramasına mahalleliler büyük ilgi gösterdi. Yenice Mahallesi sakinleri sağlık taraması nedeniyle yetkililere teşekkür etti.
     Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın vatandaşların çok sağlıklı olmalarını istediklerini söyledi. Günaydın, şunları kaydetti:
     ''Belediye Başkanı olarak halkımızın çok sağlıklı olmasını istiyoruz. Yaptığımız araştırmalarda sosyal güvencesi olmayan, hastanelere, sağlık ocaklarına kadar gidemeyecek olan vatandaşlarımızın olduğunu gördük. Bu vatandaşlarımızın ayaklarına biz gidelim dedik. Gezici sağlık otobüsümüzün içerisine uzman dahiliye, göz, diş doktorlarımızdan oluşan bir ekip kurduk. Yapılan muayenelerinde ihtiyaç olan ilaçlarını da temin ederek hastalarımıza verelim istedik. Böylece mahallelerimizde bulunan bu vatandaşlarımızın da sağlığına kavuşması arzusunda bulunduk.''
     Başkan Günaydın, Gezici Sağlık ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde izliyor.