Yarın Isparta Atatürk Stadyumunda saat 19.00’da başlayacak olan maç a spor televizyonundan da naklen yayınlanacak. Ispartaspor, Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve ligin 4. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Şile Yıldızspor’a karşı çok iyi mücadele etmesine rağmen karşılamadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrıldı. Futbolcuların mücadelesi ve artan performansı kamuoyu tarafından takdir edilirken Yeşil – Pembelilerde gözler kupa maçına çevrildi.

YEŞİL – PEMBELİLERDE KUPA MESAİSİ SÜRÜYOR

Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında 15 Ekim Perşembe günü yani yarın saat 19.00’da kendi sahasında karşılaşacağı Kemerspor 2003 maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Hakan Karaca nezaretinde açma – germe egzersizleriyle başlayan antrenmanda Şile Yıldızspor karşılaşmasında ilk on birde görev alan oyuncular maç ertesi programlarını sahada rejenerasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise pas ve dar alanda çift kale oyun çalışmaları gerçekleştirdi. Teknik ekibin yönetiminde devam eden hazırlıklar bugün yapılacak antrenman ile devam edecek. 

ISPARTASPOR KUPA’DA KEMERSPOR’U AĞIRLAYACAK 

Yeşil – Pembeliler yarın yapacakları son antrenmanla Perşembe günü oynanacak karşılaşma için tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Ispartaspor 15 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da Atatürk Stadı'nda Kemerspor 2003 takımıyla kupa maçı oynayacak. Bu maçın ardından ise yine hafta sonu kendi sahasında ligde karşılaşacağı Altındağ Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.