Esra Hanım yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Daha önce kendi evimin dekorasyonu için çeşitli ürünler tasarlamaya başladım. Evimin hemen hemen her köşesinde çok değişik ürünler tasarladım. Daha sonra bunu hobiden çok meslek haline getirmeyi düşündüm. Bu konuda eşim ve arkadaşlarımın desteği sonsuz olunca başarı da kendiliğinden gelmiş oldu. Şimdi tüm ahşap ürünleri kendim tasarlıyorum. Kendim kestiriyorum ve işliyorum. Ayrıca ham olarak ahşap ürünlerini de satıyoruz. Kumaşları ve keçeleri Fadime Hanım ile birlikte seçiyoruz. Tasarımını yaptıktan sonra dekoratif yastıklar, keçe oyuncaklar vb ürünler çıkarıyoruz. Bunun yanında rölyef tablolar da çalışıyoruz. Tamamen siparişe göre ürün yapıyoruz. Talep çok fazla olunca siparişlere yetişemiyoruz. Standımızda bir de sukulent ve mini kaktüs çeşitlerini görüyorsunuz. Bu ürünler de eşimin tohumdan yetiştirdiği ürünler. Yani onlarda da el emeği var.

Bizler, her türlü tasarım ürünleri sizler için yapıp tasarlayıp adresinize teslim ediyoruz. Bunun yanında düğün, mevlit ve törenlerde tören hatırası olarak sukulent, kaktüs ve keçe oyuncak siparişi alıyoruz. Çocuk ve bebek  odalarına özel siparişlerle yastığından aksesuarına kadar tasarım yapıyoruz.

Bugün de ürünlerimizi Isparta halkının beğenisine sunalım diye buradayız. İlgi ve talepten dolayı çok memnunuz.  Diğer tüm ürünlerimizi es_deco_hobby instagram adresimizden takip edebilir ve sipariş verebilirler.’ISPARTA'DA İLK VE TEK

HOBİNİN SANATA DÖNÜŞTÜĞÜ YER

​Ramazan sokağında bu kez alışılmışın dışında bir standa rastladık. Tamamen el emeği ürünlerden oluşan bu stand, her biri sanat eseri niteliğinde ahşap, kumaş ve keçe ürünlerden oluşuyor. Esra ve Fadime Hanımların birlikte dizayn ettiği ürünler her kesime hitap ediyor. Esra Hanım yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Daha önce kendi evimin dekorasyonu için çeşitli ürünler tasarlamaya başladım. Evimin hemen hemen her köşesinde çok değişik ürünler tasarladım. Daha sonra bunu hobiden çok meslek haline getirmeyi düşündüm. Bu konuda eşim ve arkadaşlarımın desteği sonsuz olunca başarı da kendiliğinden gelmiş oldu. Şimdi tüm ahşap ürünleri kendim tasarlıyorum. Kendim kestiriyorum ve işliyorum. Ayrıca ham olarak ahşap ürünlerini de satıyoruz. Kumaşları ve keçeleri Fadime Hanım ile birlikte seçiyoruz. Tasarımını yaptıktan sonra dekoratif yastıklar, keçe oyuncaklar vb ürünler çıkarıyoruz. Bunun yanında rölyef tablolar da çalışıyoruz. Tamamen siparişe göre ürün yapıyoruz. Talep çok fazla olunca siparişlere yetişemiyoruz. Standımızda bir de sukulent ve mini kaktüs çeşitlerini görüyorsunuz. Bu ürünler de eşimin tohumdan yetiştirdiği ürünler. Yani onlarda da el emeği var.
Bizler, her türlü tasarım ürünleri sizler için yapıp tasarlayıp adresinize teslim ediyoruz. Bunun yanında düğün, mevlit ve törenlerde tören hatırası olarak sukulent, kaktüs ve keçe oyuncak siparişi alıyoruz. Çocuk ve bebek  odalarına özel siparişlerle yastığından aksesuarına kadar tasarım yapıyoruz.

Bugün de ürünlerimizi Isparta halkının beğenisine sunalım diye buradayız. İlgi ve talepten dolayı çok memnunuz.  Diğer tüm ürünlerimizi es_deco_hobby instagram adresimizden takip edebilir ve sipariş verebilirler.’ifadelerini kullandı.