Isparta’da faaliyet gösteren Hotel Altuğ işletmecisi Şükrü Altuğ,otelcilik mesleğinin diğer mesleklere göre zor ama güzel olduğunu belirtti.

Babalarının hatırasını en iyi şekilde devam ettirmek için çalıştıklarını belirten Altuğ, haber merkezimize yaptığı açıklamada: ''Isparta'mıza gelen değerli misafirlerimize en güzel hizmeti vermenin heyecanını devamlı yaşıyoruz."dedi.

Evli olmayan çiftleri kabul etmiyoruz.

Evli olmayan çiftleri kabul etmediklerini,otelin güvenli aile oteli olduğunu anlatan Altuğ, "Düğün,nişan törenlerinde Ispartalı ailelerin il dışından gelen misafirlerine de hizmet verdiklerini ve bu hizmetten ailelerin çok memnun olduklarını belirtti. Her işin zorluğu olduğuna dikkat çeken Altuğ,otelcilik mesleğini oturma mesleği gibi görüyorlar ama öyle değil.Sonuçta 24 saat çalışılan işyeri.İşimiz zor olsada ekip olarak severek çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Otelin fiyatı, rahatlığı, imkanları baz alındığında kentteki akranlarına göre bir kat daha iyi olduğunu anlatan Altuğ, "Otelimiz,Isparta bölgesinin 1. sınıf otellerindendir. Vizyonumuzu oluşturan temel ilkelerimizden biri, içinde bulunduğumuz turizm sektöründe, yüksek kalitede hizmet ve daimi müşteri memnuniyetidir. Bu temel etrafında Misyonumuz, çağımızın getirdiği yeniliklere adapte olarak, kendimizi yenilemek ve  değerli misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir. Tüm bunları gerçekleştirirken daimi hedefimiz, standartlarında Isparta bölgesinin temiz, dürüst bir oteli olmak ve bu birikimi kurumsal ve bireysel anlamda geliştirmek ve genişletmektir." diye konuştu.

2017 yılında Altuğ Mimarlık tarafından yapılan restorasyonu, vizyonu ve 27 yıllık tecrübesiyle misafirlerine kaliteyi sunmaktan mutlu olduklarını belirten Altuğ, şöyle devam etti:

"Isparta bölgesini ziyaret eden değerli misafirlerimizin vazgeçilmez oteli olma yolunda kararlı adımlar atmaktayız. Nezih ortamı, üstün hizmet kalitesi ve bütçeyi düşünen uygun fiyat politikalarıyla hizmet veriyoruz. Bu ilgiyi haketmek için devamlı olarak kendimizi geliştirmekteyiz. Önemli turizm ve doğa harikalarının bol olduğu Isparta’da uygun fiyat,kaliteli hizmet,eviniz kadar sıcak konaklamada en uygun otel olan otelimizde,değerli misafirlerimize hizmet vermekten dolayı gurur duyuyoruz.''

Mimar Sinan Cad. 1738 Sok. No:2 (Gülbirlik Rosense Fabrika Satış Mağazası Çaprazı-Turkcell / Vodafone arası) Merkez/Isparta

0 246 232 26 24

twitter/hotelaltug

facebook/hotelaltug

instagram/hotelaltug

www.hotelaltug.com

[email protected]