Her yıl Siyer-i Nebi yarışması düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformu bu yıl düzenlenecek kayıt sınavı için başvuruları almaya başladı. Yapılacak sınav sonrasında derece yapanlara başta Umre olmak üzere birçok ödül verecek. 

Peygamber Sevdalıları Platformunun Isparta Koordinatörü Mehmet Memiş, konuyla ilgili açıklamada bulundu...

Mehmet Memiş, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her yıl Kutlu Doğum ve Siyer-i Nebi Sınavı düzenliyoruz. Her yıl 3 kategorilerde yapılıyordu, bu yıl 4 kategoride yapacağız. İlköğretim 4. sınıf, ortaöğretim, lise ve yetişkinler kategorilerinde sınav olacak. İlköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için bin bir çeşit ödülümüz var.

Lisedeki öğrencilerimiz içinde 4 kişi velisiyle birlikte Umre ödülümüz var.

Ayrıca yetişkinler için 20 tane Umre ödülümüz var. Her yaş grubunun Peygamber Efendimizin hayatını anlamalarını istiyoruz. Bu sene “O’nu oku, O’nu yaşa” temamızdır. Okuduğumuz kadar anlamamız ve yaşamamız lazım. Bundan sonrada Kutlu Doğum etkinlikleriyle bunu süslüyoruz.

Isparata'da derneğimizde stant açtık. başvuruları almaya başladık. Allah'a hamd olsun çok yoğun katılım var. Bu bizi ayrıca çok sevindiriyor. Isparta il ve ilçelerinden bu sınava katılmak isteyenler bize başvuruyorlar. Isparta'lı hemşehrilerimizin bu duyarlılığı bizi çok sevindirdi dedi.

Memiş, "Sınava katılmak isteyenler için irtibat telefon numaramız 0538 513 80 74 bu nemarayı arayarak gerekli bilgileri alabilirler dedi.