ISPARTA'da fırtına nedeniyle kökünden sökülen ağaçlar yollara devrilirken sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Isparta'da dün gece saatteki hızı 24 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle kent merkezinde ve mahallelerde ağaçlar kökünden sökülerek devrildi.  Bazı yollar kapanırken, sürücüler ve vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.

Belediye ekipleri ise temizlik çalışmaları başlattı. Devrilen ağaçlar tek tek toplanırken, vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

+++++++++++++++

ISPARTA'da şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar devrildi, reklam tabelaları yerle bir oldu. Isparta'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi. Ayazmana Mahallesi Akyol Mezarlığı yakınlarında kaldırım üzerinde bulunan çam ağacı gece rüzgar nedeniyle kökünden sökülerek yola devrildi.

Olayı haber alan belediye yetkilileri motorlu testereyle ağacı parçalara ayırarak yolu ve kaldırımı ulaşıma açtı. Kentin çeşitli noktalarında da şiddetli rüzgarın etkisiyle çok sayıda ağaç devrilirken, reklam tabelaları yerle bir oldu.  Fırtınanın etkisini bugün de sürdüreceğini belirten yetkililer, çatı uçması, soba zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.