Isparta'da bugün çok sayıda trafik kazası meydana geldi.

Meydana gelen trafik kazalarında herhangi bir can kaybı yaşanmazken Halıkent Mahallesi Hanife Sultan Mezarlığı mevkiinde meydana gelen kazada motorsiklet ile kamyonet çarpıştı. Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada motor sürücüsü ağır yaralandı.

Bir diğer kaza ise miryokefalon kavşağında meydana geldi. Kavşaktan Eğirdir istikametine doğru ilerleyen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince orta refüje çıkarak ters döndü. Kazayı gören vatandaşların olayı 112 ekiplerine haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri intikal etti.

Bir diğer kaza ise yine dikkatsizlik sonucu halk kütüphanesi önünde meydana geldi. 2 aracın çrğıştığı kazada sürücüler hafif yaralandı. Olay yerine gelen ambulans tarafından yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken trafik bir süreliğine aksadı.

Isparta'da Genç Yaşta Hayatını Kaybetti Isparta'da Genç Yaşta Hayatını Kaybetti

Bir diğer kazanın adresi ise Göltaş - Senirce yolu arası. Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir minibüs yoldan çıktı. Olay yerine gelen emniyet ve sağlık ekipleri olay yerinde yaralılara ilk müdahaleyi yaparken araçda maddi hasar meydana geldi