Matematik ve Fen alanındaki öğretim evleriyle Isparta’da hizmet veren Türkiye Bilim Evleri, özgün konsepti, oluşturduğu yeni binası ve uzman kadrosuyla bugün resmi olarak Yabancı Dil Evinin açılışını gerçekleştirdi. Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım'ın katıldığı,  Isparta’mıza hayırlı olması temennisinde bulunulan bu görkemli açılışa hem halkın hem de basın mensuplarının ilgisi oldukça yoğundu. Verilen ikramların yanı sıra doğaya olan sevgisiyle de tanınan kurucu Selim Değer katılımcıların her birine çam fidesi de hediye ederek bu sevgisini bir kez daha göstermiş oldu.

Türkiye Bilim Evleri çatısı altında faaliyet gösterecek kurum standartların üzerinde bir eğitim kalitesi vaadediyor. Türk ve yabancı öğretmenlerin bir arada bulunduğu Yabancı Dil Evi yediden yetmişe her kesime hitap ederken yalnızca öğretmekle kalmayıp bilim kafede ve çok sayıdaki eğitsel kulüpleri ile de öğrendiklerinizi uygulamaya dökebileceğiniz bir ortam sunuyor.

Kuruculuğunu Selim DEĞER’in yaptığı ve merkezi Isparta olan Türkiye Bilim Evleri; dil kursları, öğretim evleri, yayınları, ölçme - değerlendirme merkezi ile yakında hizmete açacağı Bucak okul kampüsü ve yurt dışı dil okullarıyla eğitimde geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler Türkiye Bilim Evlerinin internet sitesini (www.turkiyebilimevleri.com) ziyaret edebilir.

(12)-.jpg(8)-.jpg(1)-.jpg(15)-.jpg(14)-.jpg