03 Şubat Perşembe günü kentte başlayan ve 11 saat kesintisiz kar yağışının ardından yaklaşık 1 hafta sonra yeniden kar yağışı başladı. Gece 01.00 saatlerinde başlayan ve etkisini artıran sağanak kar yağışı sonrası kent yeniden beyaza büründü. Isparta Belediyesi kar yağışı ile birlikte sahaya indi. Ekipler sabaha kadar kapanan yolları açtı.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'DEN AÇIKLAMA

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; "Şehrimizde beklenen kar yağışının akşam saatlerinde başlamasıyla birlikte tüm ekiplerimiz araç ve iş makinelerimizle çalışmalarımıza başladık. Batıkent, Binbirevler ve Dere mahallelerimiz başta olmak üzere farklı noktalarda karla mücadele çalışmasına katılan mesai arkadaşlarımı ziyaret ederek, kolaylıklar diledim. Belediye meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızın da koordinasyona destek verdiği çalışmalar şehrimizin her bölgesinde aralıksız olarak devam ediyor"

METEOROLOJİ'DEN UYARI

Meteorolojiden edinilen bilgilere göre, 09 Şubat Çarşamba günü akşam saatlerine kadar hafif kar yağışlı olacağı tahmin edilirken, bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına şeklinde beklendiği belirtildi. Yapılan açıklamada ise; Yağışların ardından sel, su baskını, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile karayolu ve geçitlerde buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar, kar yağışı alan yerlerde tipi şeklinde yağış, çığ riski, yerel dolu yağışı, kar erimelerine bağlı sel ve su baskını ile ısınmaya bağlı çatılarda kar düşmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

15 Yaşındaki Çocuk Tırın Altında Kaldı 15 Yaşındaki Çocuk Tırın Altında Kaldı