ITKM'Yİ ÇÖZMEYE GÜCÜMÜZ VAR

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yılan hikayesine dönen Isparta Ticaret Kültür Merkezi üzerinden kendisine yönelik gelen eleştirilere yanıt verdi. Gü   

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Halıcılar, Tuhafiyeciler, Manifaturacılar, Dokumacılar ve Kilimciler Odasını ziyaret etti. Günaydın burada önemli açıklamalarda bulundu. Tüm esnafları ele alıp onlara gönülden faydalı olma arzusu içerisinde çalıştıklarını söyleyen  Günaydın, “Hiçbir zaman ihtiyaçlar bitmez. Birkaç küçük istekler oldu bunları en kısa zamanda yaparız. ITKM ile ilgili olarak geçen günlerde başkan yardımız ve hukukçumuz uzun bir açıklamada bulundu. Bu hizmet devlete geçti diye sevinirken, bunların da çalışmadığı, yapmadığı ortaya çıktı.

bu konuda en büyük çabayı gösteren ismin. Bu konuyu çözeceğiz, böyle kalacak değil. Bunun da hakkından geleceğiz. Birileri de ‘ben tekmeyi vuracağım, içeriye gireceğim’ diyor. Açık buyursun girsin, her taraf açık zaten. Böyle anlamsız ve bilgisiz konuşmalar esnafımızın kafasını karıştırır. Zaten amaçları da bu, bulanık suda balık avlayabilir miyiz? hesaplarına girenler var. Bulanık suda, eğer orada balık yoksa avlayamazsın. Av yapamazsın, böyle avcılarımız da çıkıyor” dedi.

 Bu konuyla ilgili olarak bir dosya hazırlandığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacağını aktaran Günaydın “Cumhurbaşkanımıza da konuyu ileteceğiz, rica edeceğiz olmazsa biz kendimiz yapacağız. Belediyemizin buna gücü yeter. Halkımız biraz müsterih olsun, sizler müsterih olun. Böyle kapıyı açarım da girerim sözleri, bunlar boş sözler. Derdimiz hizmet, hayatımız hizmet”