ISPARTA DAN SURİYE YE 18 YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

İHH İnsani Yardım Vakfı Isparta İl Temsilcisi Halil İbrahim Kardaş, Isparta’dan Suriye’ye yardım amaçlı 18. TIR’ın bugün itibariyle yola çıktığını bildirdi. TIR'da 22 ton gıda, ilaç ve giyecek malzemeleri bulunuyor.

ISPARTA DAN SURİYE YE 18 YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

 İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Suriye’ye olan yardımları devam ediyor. Bu kapsamda İHH İnsani Yardım Vakfı Isparta İl Temsilcisi Halil İbrahim Kardaş, yeni yardım TIR’ının bugün itibariyle 22 ton gıda, İlaç çoğunlukla ağrı kesici, çocuk ilaçları, ilk yardım malzemeleri, temizlik ürünleriyle birlikte yola çıktığını söyledi. Kardaş, yaptığı açıklamada, “Suriye'de zulüm gören birçok insan var. Bu zulüm Maalesef 4. yılını doldurdu. Katil Esed kendi halkını varil bombaları, sarin gazları ile yok etmeye devam ediyor. Zulüm diğer İslam coğrafyasında da hız kesmeden devam ediyor. 

DÜNYA KAMUOYU KÖR, SAĞIR VE DİLSİZ DURUMDA

Kudüs,  Orta Afrika,  Arakan,  Doğu Türkistan, Kafkas, Sudan. Mısır'da da Cunta başı Sisi sözde mahkemelerle 529 masum insana idam kararı verdi. Ve dünya kamuoyu bu zulme ne yazık ki ses çıkarmıyor. Bu katliamları dünya kamuoyu görmemezlikten geliyor ve bu olaylara karşı dünya kamuoyu kör sağır ve dilsiz durumda. Bu tavırları şiddetle kınıyoruz” şeklinde konuştu.