Geçen haftayı beraberlikle ve 2 puan kayıpla kapatan Isparta Davrazspor yarın ligin son sırasında bulunan Gölhisarspor ile karşılaşacak. Gölhisar İlçe Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Yeşil – Pembeli ekip bu maçı farklı kazanıp şampiyonlukta yoluna devam etmek istiyor. 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden ve geçen haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Silifke Belediyespor maçında rakibiyle 1 – 1 berabere kalarak altın değerinde iki puan kaybeden ve haftayı bir puanla kapatan Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın deplasmanda oynayacağı komşu il Burdur’un takımı olan Gölhisarspor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin sekizinci maçını Isparta Atatürk Stadyumunda grupta orta sıralarda bulunan Silifke Belediyespor ile yaparak sahadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, grupta 9. Haftaya girilirken 18 puanla puan durumunda 2. Sırada bulunuyor. 

DOKUZUNCU HAFTA MAÇI GÖLHİSARSPOR İLE 

Silifke Belediyespor maçının ardından bir günlük izin verilen Isparta Davrazspor, geçtiğimiz Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü. 

TAKIMIN BEYNİ AYDIN KUZU CEZALI 

Isparta Davrazspor, yarınki Gölhisarspor maçına en önemli silahından yoksun olarak çıkacak. Zira, Silifke Belediyespor maçında kırmızı kart gören Aydın Kuzu, yarınki maçta takımındaki yerini alamayacak. Yeşil – Pembeli ekipte kart cezalısı Aydın’ın dışında eksik bulunmuyor. 

MAÇ YARIN SAAT 14.00’TE BAŞLAYACAK 

Gölhisarspor – Isparta Davrazspor maçı yarın Gölhisar İlçe Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

ÇELEBİ; “RAKİPLERİMİZİ KÜÇÜMSEMEDEN OYNAYACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ” 

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, yarınki maçta, rakiplerinin durumuna bakmaksızın güzel bir futbol ve iyi bir skorla sahadan ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi sezona başladığımızdan bu yana çeşitli maçlarda puan veya puanlar kaybettik. Hatta, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız bazı maçları beraberlikle sonuçlandırarak ikişer puan kaybettik. Tüm hazırlıklarımızı Pazar günü yani yarın oynayacağımız Gölhisarspor maçını kazanmak üzerine yaptık. Futbolcularıma hafta içinde günde çift idman yaptırdım. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak gitmek istiyoruz ve dolayısıyla deplasmandan galibiyetle dönerek 3 puanın sahibi olmak istiyoruz. 

Gölhisarspor’un şuana kadar sadece bir puanı olabilir ve son sırada da olabilirler. Ancak, baktığımızda evet hep mağlup olmuşlar. Ancak, bir maçta 4 gol yemişlerse 4 gol de atmışlar. Onun için buna dikkat ederek oynayacağız” dedi. 

TARAFTARLAR DEPLASMANDAKİ MAÇA GİDECEK 

Öte yandan, Isparta Davrazsporlu taraftarlar 4 otobüsle Gölhisar’a giderek Gölhisarspor maçında takımlarını destekleyecekler. Taraftar sayısını daha fazla olması durumunda 2 Otobüs sayısının ihtiyaca göre daha da artırılacağı bildirildi. Taraftarlar bugün saat 11.00’den itibaren PTT önünden hareket edecekler. Otobüslerin yanı sıra deplasman merkezinin yakın olması nedeniyle yüzlerce taraftarın da kendi özel araçlarıyla Gölhisar’a gidecekleri belirtildi.