Isparta Davrazspor yarın deplasmanda Akşehirspor ile karşılaşacak. Son derece zorlu maç Akşehir ilçe stadında saat 15.00’te başlayacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet. 

Geçen haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Anamur Belediyespor’u mağlup ederek geçiren Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın deplasmanda oynayacağı Akşehirspor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Liginde 2017 - 2018 Sezonu 24 Eylül Pazar günü oynanan maçlarla başlamış ve 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ilk maçını deplasmanda Kepez Belediyespor ile yaptı. Sahadan 2 – 1’lik skorla yarılan Yeşil – Pembeli ekip, buradan aldığı 3 puanın ardından ikinci hafta kendi sahasında Konya Ereğlispor’u 3 – 0 gibi farklı bir skorla geçti. Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Bucak Belediye Oğuzhanspor ile 1 – 1 berabere kalan Yeşil – Pembeli ekip geçtiğimiz hafta ise ligin dördüncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Anamur Belediyespor’u da 4 – 0 gibi net bir skorla geçerek ligin ilk dört haftasında 10 puan toplayarak puan durumunda liderliğini sürdürdü. 

BEŞİNCİ HAFTA MAÇI AKŞEHİRSPOR İLE 

Geçen hafta Pazar günü oynanan Anamur Belediyespor maçının ardından Pazartesi gününü izinli geçiren futbolcular, Salı gününden itibaren Akşehirspor maçı hazırlıklarına başladılar. Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde dört gün boyunca antrenmanlarını sürdüren Yeşil – Pembeli ekip, dün yaptığı son antrenmanın ardından tesislerinde kampa girdi. Takım, Akşehirspor maçı için bugün Akşehir’e hareket edecek. 

RAKİP AKŞEHİRSPOR, 8. SIRADA BULUNUYOR 

Isparta Davrazspor’un bu haftaki rakibi olan Akşehirspor, Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 8. Sırada yani orta sıralarda bulunuyor. Kırmızı – Beyazlı ekip, geride kalan ilk dört haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak sıfır averaj ve 5 puan toplamış durumda. 

MAÇ YARIN SAAT 15.00’TE BAŞLAYACAK 

Akşehirspor – Isparta Davrazspor maçı yarın Akşehir İlçe Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. 

MAÇI HAKEM EMRE KAAN ÇALIŞKAN YÖNETECEK 

Isparta Davrazspor’un yarınki son derece zorlu Akşehirspor maçını Kastamonu Bölgesi hakemlerinden Emre Kaan Çalışkan yönetecek. Çalışkan’ın yardımcılığını ise; yine aynı bölge hakemlerinden İhsan Öncü ve Ankara Bölgesi Hakemlerinden Selçuk Asutay Ay yapacak. 

TARAFTARLAR AKŞEHİR’E GİDECEK 

Öte yandan, Isparta Davrazsporlu taraftarlar takımlarını Akşehir deplasmanında da yalnız bırakmayacaklar. Bu konuda edinilen bilgilere göre; en az 4 otobüsle yaklaşık 200 Yeşil – Pembeli taraftarın yarın Akşehir’e gideceği belirtildi. 

ÇELEBİ; “ÇOK ZOR BİR MAÇ AMA KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM” 

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, yarınki maçta, bu zamana kadar kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi sezona şampiyonluk parolasıyla başladık ve bu doğrultuda yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Şuana kadar oynadığımız 4 maçın 3’ünü kazandık, 1’inden de beraberlikle ayrıldık. Isparta Davrazspor olarak bizim hedefimiz belli. 

İşte bu hedefe ulaşmak için çalışıyoruz ve tüm hazırlıklarımızı yarın oynayacağımız Akşehirspor maçını kazanmak üzerine yaptık. Şampiyonluk hedefinden sapmamak için yarınki bu zorlu karşılaşmayı mutlak suretle kazanmak durumundayız. Bunun bilincinde hareket ediyoruz. Futbolcularıma hafta içinde günde çift idman yaptırdım. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak gitmek istiyoruz ve dolayısıyla deplasmandan galibiyetle dönerek 3 puanın sahibi olmak ve Anamur Belediyesporla başlayan galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz” dedi.