Pembe-yeşilliler, yeni sezon hazırlıklarına 24 Temmuz’da Davraz’da başlayacak. Isparta Davrazspor Teknik Sorumlusu Murat Gökhan Çelebi, ilk etap kampının 12 gün süreceğini belirterek, “İlk etap kampımızda kondisyon, kuvvet, dayanıklılık üzerine çalışmalar yapacağız” dedi.

Bölgesel Amatör Lig’de güller diyarını temsil edecek olan Isparta Davrazspor, yeni sezon hazırlıklarına 24 Temmuz Cumartesi günü başlıyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda hazırlıklarına Davraz’da yapacak olan pembe-yeşilliler, ilk etap kampında bol bol kondisyon ve kuvvet çalışması yapacak.

Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Sorumlusu Murat Gökhan Çelebi, yeni sezon hazırlıklarına 24 Temmuz Cumartesi günü başlayacaklarını bildirdi. İlk etap kampının 12 gün süreceğini belirten Çelebi, “İlk etap kampımızda kondisyon, kuvvet, dayanıklılık üzerine çalışmalar yapacağız.  Takımın diğer testlerini yapacağız. 12 günlük kampın ardından öğrencilerime 2-3 günlük izin vereceğim. Bu izin sonrasında 2. Etap kampı için Afyonkarahisar’a gideceğiz. 2. Etap kampında 4-5 özel maç yapmayı planlıyoruz” dedi.

Kent büyüklerine ve Isparta Davrazspor Yönetimine transfer çalışmalarından dolayı teşekkür eden Çelebi, “Transferde sona geldik. Kamp öncesi birkaç takviye daha yapacağız. Kamp sonrasında özel maçların ardından gerekli gördüğümüz eksik noktalara takviye yapabiliriz” şeklinde konuştu.