24-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek 17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Isparta etkin bir temsil görecek.
 
Kültür, inanç, kış ve yayla turizminde oldukça iddialı olan Isparta, bu yıl da EMİTT fırsatını kaçırmıyor.
 
Dünyanın en büyük 5.turizm fuarı olarak kabul edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın 17'ncisi 24-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Isparta Valiliği de Kültür ve Turizm Müdürlüğü aracılığıyla EMİTT'de büyük bir stant kiraladı. Stantta Isparta’nın turizm ve kültür değerleri tanıtılacak.
 
Vali Memduh Oğuz'un koordinatörlüğünde sürdürülen hazırlıklar kapsamında Isparta’nın turizm ve kültür değerlerini gösteren bir stant açılacak.
 
Fuarda Isparta’nın Barla Çam Dağı, Davraz Kayak Merkezi, Eğirdir Gölü, Yalvaç Antiocheia Antik Kenti ile gül bahçeleri ön plana çıkarılacak. EMİTT 2013'e Isparta Valiliği dışında bireysel olarak katılanlar da var.
 
Isparta’nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Barida, EMİTT'te stant açacak. Gelendost Belediyesi de bireysel olarak katılmayı tercih etti.
 
Dünyada ve Türkiye'de turizmde öne çıkmak isteyen beldeler, kalkınma ajansları, turizm firmaları ve sektör profesyonelleri her yıl EMITT Fuarı'nda düzenli olarak boy gösteriyor. 2013 yılında çok daha geniş katılımla yeni bir rekora imza atmaya hazırlanan EMITT Fuarı'na 2012 yılında dünyanın 62 ülkesi ve Türkiye'nin 150 şehir ve turizm beldesinden katılım gerçekleşmiş, 60.500 m2 fuar alanını 4.500 uluslararası katılımcı, 57.000 profesyonel ve 71.000 tatilci ziyaret etmişti. 2011 yılına kıyasla toplam ziyaretçi sayısında yüzde 12 oranında artış gerçekleşmişti.