Polisevinde düzenlenen toplantı İl Emniyet Müdür Yardımcısı Enis Bilir başkanlığında mahalle muhtarlarının ve rütbeli personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Asayiş, Toplum Destekli polislik ve Trafik Denetleme Şube Müdürleri ile sorumlu Emniyet Müdür Yardımcıları da katıldı.

Toplantıda öncelikle şube müdürleri tarafından genel asayiş ve trafik yönünden yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Müdür Yardımcısı Bilir, Isparta halkına en kaliteli güvenlik hizmetini sunma gayretinde olduklarını, kendileri için vatandaşa en kolay ulaşım yolunun muhtarlar aracılığı ile olduğunu, mahallelerde yaşanan her türlü sorunları muhtarlardan öğrenmekte olduklarını bu nedenle yapılan toplantının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Özellikle vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın 155 polis imdat telefonunu daha aktif olarak kullanmalarını arzu ettiklerini, mahallelerinde veya herhangi bir yerde görülen olumsuzlukları bu telefon aracılığı ile emniyete bildirmelerini istedi.

Toplantının soru cevap bölümünde söz alan katılımcılar mahallelerinde gördükleri olumsuzluklar ve alınması gerekli tedbirler konusundaki görüşlerini belirttiler.

Daha önce iletilmiş olan sorunların çözümü konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmasının ardından Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar başta il Emniyet Müdürü Halil Turan Erol olmak üzere tüm emniyet çalışanlarına teşekkür ettiler.