Bugün saat 18.00’da belediye binası önünden başlayan konvoyda Mehteran Takımı, gül festivali için hazırlanan vakonlu traktörler, belediye araçları, Off Road kulübü ile motorcular katıldı. Çok sayıda vatandaşın takip ettiği konvoyda caddelere gül yaprakları ve gül suyu sıkıldı. Konvoy, Vali Ömer Seymenoğlu ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in korteji selamlamasının ardından son buldu.

Isparta’da gül ve turizm farkındalığı oluşturmak amacıyla her yıl düzenlenen Gül Festivali bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılmadı. Isparta Belediyesi, Mimar Sinan Caddesi'nde Gül Konvoyu düzenlendi. Saat 18.00’da Isparta Belediyesi önünden mehteran ekibi, Off Road kulübü ile Motorcuların da katıldığı konvoy 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında son buldu. Araç konvoyunda caddeler gül suyu ile yıkandı. Yine belediyenin tır kasasında oluşturulan gül bahçesinden ise caddelere gül serpildi.

Konvoyu izleyen vatandaşlara emniyet ekipleri tarafından sosyal mesafe uyarısı yapıldı. Konvoyun sona ermesinin ardından vatandaşlar dağıldı.