Isparta'da gece başlaşan şiddetli fırtına zor anlar yaşatıyor. Kaymakkapı Meydanı'nda mısır ve simit satıcılarının tezgahları devrildi.

Şiddetli fırtına zaman zaman hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Vatandaşlar özellikle tabelaların şiddetli fırtınaya dayanamaması ve kopması gibi durumlardan endişe ediyor.

Öte yandan Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz (Sinop hariç) ile Çorum ve Amasya çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu Bölgesi ile Isparta çevreleri için çok kritik rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı. İç Anadolu Bölgesi ile Isparta çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.
 HIZI SAATTE 80 KİLOMETREYİ BULACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün rüzgarın sabah saatlerinde Isparta çevrelerinde, öğle saatlerinde ise İç Anadolu Bölgesinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-70 kilometre/saat yer yer 80 kilometre/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği öngörülüyor.