HALK OYUNCULAR TEK YÜREK
Isparta Halk Oyunları Camiası kahvaltıda buluştu.Halkoyunları antrenörleri,halk oyunları hakemleri, halk oyunları kostüm işletmecileri, önceki dönemlerde il temsilciliği yapmış Kişiler ile geçmiş yıllarda halk oyunlarına emek verenler il temsilcisi Tevfik AKAR organizasyonluğunda bir araya geldi.

İl temsilcisi Tevfik AKAR önceki yıllarda halk oyunlarına emek vermiş olan emekli öğretmen ve idareci Mehmet SAĞLAM ile emekli öğretmen ve idareci İkram CEYLAN ile önceki dönemlerde il temsilciliği görevini yerine getiren A.Alper DEŞİK ile bir önceki dönem il temsilcisi ve şu an İl Milli Eğitim Müdürü olan Sayın Dr.Ahmet YILDIRM’a halk oyunlarına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edip plaket verdi.

Ayrıca ilimizde halk oyunları kostüm işletmeciliği yapan ve uzun yıllar halk oyunlarına emek veren emekli öğretmen ve idareci olan Ersan BOYSAN’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.Plaket alan Kişiler  davet edildikleri için çok mutlu olduklarını belirterek teşekkür ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr.Ahmet YILDIRIM Bundan önce olduğu gibi nundan sonrada halk oyunlarına hep destek tam destek olacağını, halk oyunlarının çok önemli olduğunu ve davetimiz için teşekkür ettiğini söyledi.Toplantıda ilimizde şubat ayında yapılacak olan kulüp ve okul yarışmaları hakkında istişare edildi, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi ve buluşmaların aylık yapılması kararlaştırıldı.

İl temsilcisi Tevfik AKAR halk oyunları Ailesi olarak güzel ve başarılı çalışmaların devam edeceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.