Alanında bir marka olan Genel Cerrah Prof. Dr. Hasan Erol Eroğlu, hastalarına Özel Isparta Hastanesi’nde tedavi vermeye başladı. Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14:00’de hastane toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Özel Isparta Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hakan Kaya ve Genel Cerrah Prof. Dr. Hasan Erol Eroğlu kamuoyuna yönelik bir takım açıklamalarda bulundular.

KADINLARDA EN ÇOK GÖRÜLEN KANSER TÜRÜ

İlk olarak konuşan Özel Isparta Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hakan Kaya: ’20 yılı aşkın süredir bölgeye hizmet veren kıymetli bilim insanı Prof. Dr. Hasan Erol Eroğlu kadromuza katıldı. Kendisi Tıp Fakültesi’nde hastalarına büyük katkılar sağladı. Over ve Meme kanseri üzerinde büyük çalışmalara beraber imza attık. Kıymetli hocamıza hoş geldiniz diyorum. Sigara içmeyen kadınlarda en çok görülen kanser türü meme kanseri. Prof. Dr. Hasan Erol Eroğlu gibi büyük bir güç ile bu hastalığın üzerine gideceğiz.’ Dedi.

KEYİFLE YAPTIĞIM BİR İŞ

Prof. Dr. Hakan Kaya’nın konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Genel Cerrah Prof. Dr. Hasan Erol Eroğlu ise: ‘Hekimlik keyifle yaptığım bir iş. Hayatımın en büyük amacı hekimlik. Uygun koşullar yaratılmadığı için, uygun koşulların yaratıldığı sağlık kurumuna geldim. Hakan Kaya bey ve ekibi hastalarımız için uygun koşulları oluşturdu ve bizlerde bu göreve geldik. Kanser, hastalığı ve endişesi yaşayanlar için çok zor bir durumdur. Bu süreci insani koşullarda yürütmek için emek gerekiyor. İnsandan daha değerli bir kaynak yoktur. Her zaman söylerim, kadın en değerlidir. Kadınlarımıza hak ettiği değeri vermeliyiz. Burada kadınlarımız ve diğer hastalarımız için ne istiyorsak yapıldı.  Özel Isparta Hastanesi’nin çok iyi bir teknolojik alt yapısı var. Üst düzey görüntüleme cihazı var. Bütün koşullar özveri ile gerçekleştirildi.’ dedi.